• BIST 9577.46
  • Altın 2820.34
  • Dolar 34.0022
  • Euro 37.839
  • Gümüşhane : 15 °C
  • Trabzon : 24 °C

MİLLETVEKİLİ KÜÇÜK’TEN İL GENEL MECLİSİNE ZİYARET

08.08.2024 10:12
MİLLETVEKİLİ KÜÇÜK’TEN İL GENEL MECLİSİNE ZİYARET
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük, İl Genel Meclisinin devam eden ağustos ayı toplantılarına katılarak bir konuşma yaptı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük, İl Genel Meclisinin devam eden ağustos ayı toplantılarına katılarak bir konuşma yaptı.

Milletvekili Küçük, İl Genel Meclis Başkanlığını ziyaret ederek çalışmalar hakkında İl Genel Meclisi Başkanı Eşref Balki’den bilgi aldı.

Küçük, burada yaptığı konuşmada Cumhur ittifakına vurgu yaparak bu birlikteliği hiç kimsenin bozamayacağını, uyum içinde meclisin çalışacağını, kentin sorunlarını çözme noktasında Cumhur İttifakının paydaşlarının taşın altına ellerini koyarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Dr. Devlet Bahçeli’ye yük olmadan görevlerin yapılması gerektiğini söyledi.

Kürtün ilçesine bağlı yaylaların başka bir ile bağlanması konusunda gelen soru üzerine Milletvekili Küçük, “Böyle haberler her zaman olacaktır. Milletvekilimiz Sayın Celalettin Köse ile uyum içerisinde çalışıyoruz. Böyle konuları aramızda istişare ediyoruz. Bu yaylaların başka bir ile bağlanması söz konusu olamaz” dedi.

İl Genel Meclisi Başkanı Eşref Balki de merkez ilçe dahil tüm ilçelerin temsil edildiği Gümüşhane İl Genel Meclisinin İl Özel İdaresi’nin karar organı olduğunu belirterek, “İl Genel Meclisleri illerde TBMM’nin bir örneği, Cumhuriyetin çok önemli bir kazanımıdır. Milletin kendi kendini yönetme iradesinin yereldeki tecellisidir. Bizler Cumhur İttifakı üyeleri olarak şehrimizin hayrına ve yararına olan işlerde hep birlikte hareket ettik. Çok uyumlu bir şekilde çalışıyoruz ve bundan sonra bu şekilde birlikte olacağız. Farklı düşündüğümüz konular mutlaka olacaktır ama önemli olan şehrin yararına olacak işlerde birlikte hareket edebilmektir. Cumhur İttifakının üyeleri olarak bu konuda hassasiyetimiz var” ifadelerini kullandı.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim