• BIST 9577.46
  • Altın 2820.34
  • Dolar 34.0022
  • Euro 37.839
  • Gümüşhane : 15 °C
  • Trabzon : 24 °C

CHP İL BAŞKANI DEMİR: "GÜMÜŞHANESPOR’A VERİLEN SÖZLER NEREDE?"

20.08.2024 09:43
CHP İL BAŞKANI DEMİR: "GÜMÜŞHANESPOR’A VERİLEN SÖZLER NEREDE?"
CHP Gümüşhane İl Başkanı Özgür Deniz Demir, Gümüşhanespor’un Bölgesel Amatör Lig’de düştüğü yerden kalkma mücadelesi verdiğini belirterek, yerel seçimler öncesinde verilen sözlerin yerine getirilmediğini iddia etti.

CHP Gümüşhane İl Başkanı Özgür Deniz Demir, Gümüşhanespor’un Bölgesel Amatör Lig’de düştüğü yerden kalkma mücadelesi verdiğini belirterek, yerel seçimler öncesinde verilen sözlerin yerine getirilmediğini iddia etti. Demir, şunları söyledi:

"Son günlerde sezonun başlamasıyla birlikte Gümüşhanesporumuz Bal Ligi’nde düştüğü yerden kalkma mücadelesi vermektedir. Yerel seçimler öncesindeki söylemleri kısaca bir hatırladığımızda, eski belediye başkanımız ve yeni seçilen belediye başkanımızın Gümüşhanespor taraftarına yönelik vaatleri hafızalarımızda yerini almıştır. Seçimlerin üzerinden hatırı sayılır bir süre geçmiş, yakınma ve sızlanma devri sona ermiştir. İcra makamında olanları verdikleri sözün gereğini yapmaya davet ediyorum. Bu şehrin takımını icra makamında yer tutanlar sahipsiz bırakamazlar. Takıma tahsis edilmiş otobüsü bin bir bahane ile elinden almak şehreminine yakışan bir tutum değildir. Seçim sürecinde meydanlarda Gümüşhanespor’a sahip çıkacağını yüksek perdeden dile getiren Başkan Vedat Soner Başer’in seçimin ardından sessiz kalması ve takımın otobüsünü dahi elinden alması anlaşılır gibi değildir.

Öte yandan bir başka durumu da üzülerek müşahede etmekteyiz. İyi niyetli girişimlerle Gümüşhanespor’a tahsis edilen Zafer Meydanı açık otoparkı 2024 yılı ocak ayında Gümüşhanespor’a tahsis edilmişti. Şehrimizin bir marka değeri olan Gümüşhanespor’a destek olması için tahsis edilen otopark, 2024 yılı Nisan ayına kadar amacına hizmet etmiştir. Ancak Belediye Başkanı Vedat Soner Başer’in iş başına gelmesinin ardından 1 Nisan sonrası, Gümüşhanespor’un hesabına yatırılması gereken para halen hesaplara yatırılmamıştır. Bu durum, seçim sürecinde Gümüşhanespor taraftarına verilen sözlerin, stadyumda kıyasıya yapılan tezahüratların bir takiyyeden ibaret olduğu kanaati oluşturmaktadır. Başkana düşen, derhal otobüsü takıma geri tahsis etmesi ve otopark gelirlerinin ivedi şekilde kulübe bırakılmasıdır. Aksi takdirde, kendisinin verdiği sözle sözü unutma süresi arasında 2 ay geçmeyen bir başkanı, bu takımda ve şehirde kimse kabullenmeyecektir. Bizler Cumhuriyet Halk Partisi olarak, gücümüz yettiğince takımımızın yanındayız. Bu sürecin ve verilen sözlerin sonuna kadar takipçisiyiz.

Belediye Başkanına soruyoruz: Kış aylarında ortalama günlük 3-4 bin lira ciro yapan, 4 buçuk aylık bir sürede minimum 600-700 bin lira gelir elde ettiği belirtilen otoparkın gelirinin neden hâlâ Gümüşhanespor’un hesaplarına yatırılmadığını merak ediyoruz. Otobüsün ardından otoparkı da takımın elinden alacak mısınız? Kamuoyuna Gümüşhanespor için verdiğiniz vaatlerin takipçisiyiz. Artık bahane üretecek zaman kalmadı. Eğer takımı bitirmek, otoparkı ve otobüsü almak niyetindeyseniz, kapı kapı bu sahipsizliği anlatacağımızdan şüpheniz olmasın. CHP teşkilatı, bu şehrin insanını ve takımını asla sahipsiz bırakmayacaktır. Sorumluların her daim sözlerinin takipçisi olacaktır.”

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim