• BIST 9577.46
  • Altın 2820.34
  • Dolar 34.0022
  • Euro 37.839
  • Gümüşhane : 15 °C
  • Trabzon : 24 °C

MHP TEŞKİLATI KÖY ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

13.08.2024 12:14
MHP TEŞKİLATI KÖY ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük, Gümüşhane İl Başkanı Mete Kaya, Merkez İlçe Başkanı Nuh Alparslan Durdu, İl Genel Meclis Üyeleri İsmail Şeker ve Hasan Çiçek ile teşkilat üyeleri, Gümüşhane Merkez ilçesine bağlı köylerd

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük, Gümüşhane İl Başkanı Mete Kaya,  Merkez İlçe Başkanı Nuh Alparslan Durdu, İl Genel Meclis Üyeleri İsmail Şeker ve Hasan Çiçek ile teşkilat üyeleri, Gümüşhane Merkez ilçesine bağlı köylerde hemşehrileriyle buluşarak bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

MHP heyeti, Merkez İlçemiz Aşağı Alıçlı Köyü'nde köy sakinleriyle bir araya geldi. Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada, Milletvekili Musa Küçük ve diğer parti yetkilileri hemşehrilerle güncel konular üzerinde sohbet etti. Köy halkının taleplerini dinleyen heyet, yerel sorunların çözümüne yönelik önerilerini paylaştı.

Heyet, sırasıyla Yukarı Alıçlı, Yeniköy, Gökçepınar, Üçkol, Kızılca, Kurtoğlu, Avşarbeyli ve Çaltılı köylerini ziyaret etti. Her köyde köy halkıyla sıcak bir sohbet gerçekleştiren MHP teşkilatı, vatandaşların sorunlarını dinledi ve bu sorunlara yönelik çözüm yolları üzerinde durdu. Ziyaret edilen köylerde MHP'nin yerel ve ulusal politikaları hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

MHP Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük, köy ziyaretleri sırasında yaptığı açıklamada, “Gümüşhane halkı bizim için çok değerli. Hemşehrilerimizin sorunlarını yerinde dinlemek, çözüm önerilerini tartışmak için bu tür ziyaretleri önemsiyoruz. Halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz,” dedi.

Ziyaretlerin ardından, MHP heyeti, Gümüşhane’nin değerli büyüğü Hamit Aras’ın cenaze merasimine katıldı. Başkan Mete Kaya, merasimde yaptığı konuşmada, “Hamit Aras ağabeyimize Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır diliyoruz. Mekanı cennet olsun,” ifadelerini kullandı.

MHP Gümüşhane teşkilatının ve Milletvekili Musa Küçük'ün katıldığı bu ziyaretler, köy halkı tarafından memnuniyetle karşılanırken, partinin yerel düzeydeki etkinliği ve vatandaşlarla olan yakın ilişkisi bir kez daha gözler önüne serildi.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim