• BIST 9577.46
  • Altın 2820.34
  • Dolar 34.0022
  • Euro 37.839
  • Gümüşhane : 15 °C
  • Trabzon : 24 °C

MHP’NİN "ADIM ADIM GÜMÜŞHANE" PROGRAMI BAŞLADI

14.08.2024 09:47
MHP’NİN "ADIM ADIM GÜMÜŞHANE" PROGRAMI BAŞLADI
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane İl Başkanlığı, "Adım Adım Gümüşhane" adı altında geniş kapsamlı bir program başlattı. Program kapsamında, Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük'ün seçimler sonrasında verdiği sözleri tutarak, vatandaşlarla olan bağın

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane İl Başkanlığı, "Adım Adım Gümüşhane" adı altında geniş kapsamlı bir program başlattı. Program kapsamında, Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük'ün seçimler sonrasında verdiği sözleri tutarak, vatandaşlarla olan bağını güçlendirdiği ve şehrin her köşesine ulaşmayı hedeflediği belirtildi.

MHP Gümüşhane İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, Milletvekili Musa Küçük’ün seçimlerden sonra, “Hem Ankara’yı hem de buraları bırakmayacağım” şeklindeki sözünü hatırlatarak, Küçük’ün bu sözü doğrultusunda Gümüşhaneli vatandaşları hiçbir zaman yalnız bırakmadığı vurgulandı.

318 Köye Ulaşmayı Hedefliyorlar

"Adım Adım Gümüşhane" programı çerçevesinde, Gümüşhane'nin merkez ilçesi dahil altı ilçesine bağlı toplam 318 köy ziyaret edilecek. Programın amacı, köylerde yaşayan vatandaşların sorunlarını yerinde dinlemek, yerel sorunları tespit etmek ve çözüm önerileri geliştirmek olarak açıklandı. Program kapsamında, Merkez ilçesine bağlı 92 köy, Kelkit ilçesine bağlı 77 köy, Şiran ilçesine bağlı 64 köy, Torul ilçesine bağlı 37 köy, Kürtün ilçesine bağlı 34 köy ve Köse ilçesine bağlı 14 köy ziyaret edilecek.

Vatandaşlarla Güçlü İletişim Kurulacak

Milletvekili Musa Küçük, program çerçevesinde yaptığı açıklamada, "Buluştuğumuz vatandaşlarla iletişimi güçlendirerek, sorunları daha yakından takip edebilme imkanı buluyoruz. Sorunları çözmekten kaçmak yerine, üzerine giderek sorunlarla yüzleşmek ve çözüm yolları aramak daha sağlıklı ve olumlu bir yaklaşım benimsediğimizi gösteriyor," dedi.

Küçük, her zaman vatandaşların yanında olduklarını ve onların Ankara’daki sesi olacaklarını vurgulayarak, "İlimizin geleceği için el birliği ile hareket etmeye devam edeceğiz. Hemşerilerimiz ile bir araya gelmek bize daha da güç veriyor. Bu güçle birlikte, ilimizin sorunlarını çözüm noktasında ciddi katkılarımızın olacağına inanıyoruz," ifadelerini kullandı.

Turizm Potansiyelini Artıracak Projeler

Köy ziyaretleri sırasında bölgenin turizm potansiyelini artırmak için de projeler geliştirmeyi planlayan Küçük, bu projelerin hayata geçirilmesiyle yerel halkın turizm bilincinin artırılacağını ve Gümüşhane'nin turistik cazibesinin artırılacağını belirtti. Küçük, "Bu, hem yerel halkın turizm bilincinin artırılması hem de Gümüşhane'nin turistik cazibesinin artırılması açısından önemli bir adım," dedi.

Ekonomik Gelişim ve Sürdürülebilirlik Vurgusu

Sonuç olarak, Küçük, bu projelerin Gümüşhane'de istihdam teşviklerini artıracağına, yerel ekonomiyi güçlendireceğine ve çevresel sürdürülebilirliğin devam edeceğine inandığını belirtti. Küçük, "Bu adımların Gümüşhane'nin ekonomik gelişimine de ciddi katkılar sağlayacağına inanıyorum," diyerek sözlerini tamamladı.

MHP Gümüşhane İl Başkanlığı’nın bu programıyla, Gümüşhane’de yaşayan vatandaşlar ile daha yakın ilişkiler kurulması ve yerel sorunlara daha etkin çözümler üretilmesi hedefleniyor.

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim