• BIST 9659.48
  • Altın 3835.427
  • Dolar 37.9014
  • Euro 40.9676
  • Gümüşhane : 4 °C
  • Trabzon : 9 °C

GİAD 8. OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI

27.03.2025 12:39
GİAD 8. OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI
Gümüşhaneli İş Adamları Derneği (GİAD) 8. Olağan Genel Kurulu, Ankara Kent Konseyi salonunda yoğun katılımla gerçekleştirildi. Yeni dönemin heyecanını taşıyan toplantıda, derneğin geçmiş başarıları ve gelecek hedefleri ele alındı.

GİAD 8. OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI

Gümüşhaneli İş Adamları Derneği (GİAD) 8. Olağan Genel Kurulu, Ankara Kent Konseyi salonunda yoğun katılımla gerçekleştirildi. Yeni dönemin heyecanını taşıyan toplantıda, derneğin geçmiş başarıları ve gelecek hedefleri ele alındı.

Genel Kurulun açılış konuşmasını yapan GİAD Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Kurt, geride kalan yedi Genel Kurulun, üyelerin katkılarıyla birer "Başarı Hikâyesi" olarak Gümüşhane tarihinde yerini aldığını ifade etti. Derneğin ekonomik, sosyal, kültürel ve eğitim alanlarında önemli çalışmalar yürüttüğünü vurgulayan Kurt, yeni Yönetim Kurulunun da aynı azim ve kararlılıkla yoluna devam edeceğini belirtti.

STK’LARIN ÖNEMİ VURGULANDI

Toplantının divan başkanlığını MESVAK Genel Başkanı Nurettin Konaklı üstlenirken, birçok önemli isim de görüşlerini paylaştı. Konuşmalarında GİAD’ın birlik ve dayanışma ruhuna dikkat çeken Sabahattin Aydın, Mehmet Kaya, Seher Yetimoğlu, Nedim Ağaç, Ömer Sadık ve Emre Aydın, derneğin Gümüşhane için önemli bir farkındalık oluşturduğunu ifade ederek eski yönetime teşekkürlerini sundular ve yeni yönetim için başarı dileklerinde bulundular.

Ev sahibi olarak söz alan Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, kentlerin karşılaştığı sosyal sorunların çözümünde sivil toplum kuruluşlarının üstlendiği role dikkat çekti. GİAD’ın Gümüşhane’nin temel meselelerini ele alarak çözüm üretme noktasında başarılı çalışmalara imza attığını belirten Başkan, yeni yönetime başarılar diledi.

YENİ YÖNETİM OYBİRLİĞİYLE SEÇİLDİ

Gümüşhane eski milletvekili ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Feramuz Üstün de toplantıda yaptığı konuşmada, geleneksel dernek yönetim anlayışının yerini, karşılıklı iletişim ve ortak akla dayalı yönetim biçimlerine bıraktığını ifade etti. Sosyal ve ekonomik meselelerde STK’ların iş birliği içinde hareket etmesinin önemine vurgu yapan Üstün, GİAD Yönetim Kuruluna teşekkür ederek başarı dileklerinde bulundu.

Genel Kurulun gündem maddeleri arasında yer alan yeni Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu ve Yüksek İstişare Kurulu seçimleri, üyelerin oybirliğiyle tamamlandı. Yeni dönemin, GİAD’ın güçlü ve etkin çalışmalarına yeni bir ivme kazandırması bekleniyor.

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim