• BIST 9577.46
  • Altın 2820.34
  • Dolar 34.0022
  • Euro 37.839
  • Gümüşhane : 15 °C
  • Trabzon : 24 °C

DEMİR: ‘OLTAN SUNGURLU OLAMADINIZ BARİ ZEKÂTI OLUN’

16.08.2024 09:44
DEMİR: ‘OLTAN SUNGURLU OLAMADINIZ BARİ ZEKÂTI OLUN’
Saadet Partisi Gümüşhane İl Başkanı Av. Akın Demir, 23. Yıldönümünü kutlaya Ak Parti’yi eleştirdi.

Saadet Partisi Gümüşhane İl Başkanı Av. Akın Demir, 23. Yıldönümünü kutlaya Ak Parti’yi eleştirdi.

İl Başkanı Demir yaptığı yazılı açıklamada, “

AK Parti’nin kuruluşunun önceki gün 23. Yıl dönümü idi. Bu vesile ile Gümüşhane’de il başkanlığı tarafından bir dizi program ve kutlamalar yapıldı. Gönül isterdi ki dünkü program da Gümüşhane adına yapılan hizmetler ve yatırımlar anlatılıp, devam eden projeler konuşulsaydı” dedi.

Kuru kuruya kutlamanın hiç kimseye bir faydasının olmadığını belirten SP Gümüşhane İl Başkanı Av. Akın Demir şunları kayeddi:

“Ak Parti kurulduğu tarihten bu zamana Gümüşhane olarak en büyük destek verilmiş ve hatta bazen dereceler dahi yapılmıştır. Bunca destek ve dereceye rağmen madalya namına ise maalesef sadece gönül almak düşmüştür.

Çok iddialı bir şekilde Gümüşhane adına şuna açık bir şekilde ifade edebilirim. 23 yılda ilimize yapılanlar Eski Adalet Bakanımız Sayın Oltan Sungurlu’nun bir yıllık yatırım ve hizmetine denk değildir. 23 yıl da maalesef eski bakanımızın eline su dökebilecek ne bir yatırım ne de hizmet ortaya konuluştur. Var olanlar da beyhude olmuş gitmiştir. Bugün şehrimizde dumanı tüten çimento ve kireç fabrikaları bakanımızın bu şehre kazandırdığı eserlerdir.

Un Fabrikası- Gümüşşuyu Kuşburnu Fabrikası ve Kürtün Silah Fabrikası ise beceriksiz yöneticiler eli ile yok olup gitmişlerdir. Bir zamanlar ülkenin en ünlü meyve suyu fabrikası ile yarışan kuşburnu fabrikamız şimdi ise adı sanı duyulmaz olmuştur. Yine bir zamanlar şehrin ve bölgenin un ihtiyacını karşılayan un fabrikamız hurdalık haline gelmiş. Yine medar-ı iftiharımız olan silah fabrikamızın kapısına da kilit asılmıştır. İnsanın şunu diyesi geliyor “gölge etme başka ihsan istemem”.

Yani ileri gideceğimiz yerde geriye gidiyoruz. Bu hal şehrin ekonomisinde – sağlık yatırımlarında ve eğitim yatırımlarında da kendini göstermiştir. Hastane yapılmış yolu yok zemin sağlam değil. Akıbeti meçhul. Eski Hastane alanı ve Cumhuriyet Caddesini viranaye çevrilmiş.

Eski terminal yıkılmış yenisi yapılacak denilmiş şuan ufak çaplı bir ilçeye dahi reva görülmeyen yerde terminal hizmeti verilmeye çalışılmaktadır. Akparti İktidarında her ile hatta çoğu ilçelere yeni ve modern adliye binaları inşa edilmiş bizde ise eski bir yurt binası yurttan adliyeye çevrilmiş ve şuan vakıf malı olduğu içinde akıbeti meçhul bir halde kullanılmaya devam olunmaktadır.

Allah Trabzonlulardan razı olsun onlar olmasa şu Zigana Tünelini de göremezdik. Zira 20 seneden bu zamana Kelkit- Gümüşhane yolunun ve Pekün Tünelinin yapılmasını bekliyoruz. Yine % 90 oranında yapımı tamamlanan Salyazı Havalimanı bile bitirilememiş tasarruf tedbirlerine takılmıştır.

Bu kadar güçlü bir iktidar döneminde ve bu kadar yüksek oranda bu iktidara destek veren şehrimize yatırım gelmiyorsa var olanlarda yok oluyorsa sorun iktidar sorunu değil sorun yerel yönetim sorunudur. Bu sebep ile diyorum ki 23 yıl da bir Oltan Sungurlu olamadınız bari zekâtı olun.”

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim