• BIST 9577.46
  • Altın 2820.34
  • Dolar 34.0022
  • Euro 37.839
  • Gümüşhane : 15 °C
  • Trabzon : 24 °C

İL DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI YAPILDI

05.08.2024 10:50
İL DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI YAPILDI
Gümüşhane'de gerçekleştirilen AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Hayati Yazıcı'nın katılımıyla düzenlendi.

Gümüşhane'de gerçekleştirilen AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Hayati Yazıcı'nın katılımıyla düzenlendi. Toplantıda, Yazıcı önemli açıklamalarda bulundu ve partinin aile yapısına, siyasi hedeflerine ve liderlik anlayışına dair değerlendirmelerde bulundu.

Hayati Yazıcı, konuşmasında AK Parti'nin büyük bir aile olduğunu vurgulayarak, "Burada aile için eksiğimizi, yaptıklarımızı yapmamız gerekenleri ve yapmadıklarımızı konuşup müzakere ederiz. Çünkü bize göre AK Parti hepimizin güç ve destek verdiği büyük bir ailedir. Aileye önem verilir, aynı özen siyasi ailemizde de gösterilmelidir." dedi.

Yazıcı, siyasetin gönüllü bir iş olduğunu belirterek, "Bugün burada veya AK Parti kurulduğu günden bu yana AK Parti çatısı altında siyaset yapmak üzere irade ortaya koymanızı zorlayan bir şey var mı? Gönüllü bir iştir, gönüllü gelmişsiniz. Bu büyük bir meziyettir. Bu demektir ki sizler bilgi ve becerilerinizi bu topluma, millete faydalı şekle dönüştürmek için tahsis ediyorsunuz." şeklinde konuştu.

Liderlik ve teşkilatın önemine dikkat çeken Yazıcı, "Parti liderleri en önemli güçtür. Biz dünya ölçeğinde bir lidere sahibiz. En büyük gücümüz ise teşkilatlarımızdır. Teşkilatın en büyük gücü birlik ve bütünlüğüdür." ifadelerini kullandı. Yazıcı, seçim süreçlerinde partinin disiplinine vurgu yaparak, "Parti disiplini, parti geleneği belirlenmiş adayın önünde yer almak ve seçimi başarmaktır." dedi.

Toplantıda, AK Parti'nin kuruluş sürecine de değinen Yazıcı, "14 Ağustos AK Parti'nin kuruluş yıl dönümüdür. 23 yılı dolduruyoruz ve 24. yıla giriyoruz. Bu süreçlerde büyük zorluklarla karşılaştık, ama liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde bu zorlukları aştık." dedi.

Yazıcı, konuşmasının sonunda AK Parti'nin insan merkezli bir siyaset izlediğini belirterek, "AK Parti'nin icraatının merkezinde insan vardır. İnsan yalın halde insan. Mezhep, etnik köken vurgusu yok. Sadece insan. Hükümet programımızı yaparken ve faaliyetleri sıralarken bu mantıkla işlem yapıyoruz." ifadelerini kullandı.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim