• BIST 9577.46
  • Altın 2820.34
  • Dolar 34.0022
  • Euro 37.839
  • Gümüşhane : 16 °C
  • Trabzon : 24 °C

MİLLETVEKİLİ KÜÇÜK, KÜRTÜN’DE BİR DİZİ ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ

21.08.2024 14:39
MİLLETVEKİLİ KÜÇÜK, KÜRTÜN’DE BİR DİZİ ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ
MHP Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük, Kürtün ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulunarak yerel yöneticiler, iş insanları ve vatandaşlarla bir araya geldi.

MHP Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük, Kürtün ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulunarak yerel yöneticiler, iş insanları ve vatandaşlarla bir araya geldi. Küçük’ün ziyaret programı, ilçede yürütülen çalışmalar ve sosyal etkinlikleri kapsadı.

Milletvekili Küçük, ilk olarak Kürtün Kaymakamı Nur Yalçınkaya’yı, MHP Kürtün İlçe Başkanı Bekir Kumaş, Özkürtün Belediye Başkanı Yakup Turgut ve önceki dönem Kürtün Belediye Başkanı Enver Şen ile birlikte ziyaret etti. Ziyarette, Kürtün’e yapılması planlanan yatırımlar hakkında istişarelerde bulunuldu. Küçük, Kaymakam Yalçınkaya’nın nazik ev sahipliğinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Kürtün ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelerek hasbihal eden Küçük, ilçede faaliyet gösteren Altuntaş Orman Ürünleri Fabrikası’nın işletmecisi Yüksel Altuntaş’ı da ziyaret etti. İş insanı Altuntaş’a desteklerinden dolayı teşekkür eden Küçük, Kürtün’ün ekonomik ve ticari gelişimine katkı sağladığını vurguladı.

Milletvekili Küçük, Kürtün’ün Günyüzü Köyü’ndeki Alabalık Üretim Tesisi’ni ziyaret ederek, tesisin işleyişi hakkında bilgi aldı ve emeği geçenlere teşekkür etti. Ayrıca, Kürtün ilçesi Karaçukur Köyü’nde hemşehrileriyle buluşarak, köydeki gelişmeleri değerlendirdi.

Küçük, ziyaretleri sırasında ayrıca Havva ve Muharrem çiftinin düğün merasimine katıldı ve çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

Kürtün ilçesinde gerçekleştirilen bu ziyaretler, yerel halkın ve iş dünyasının desteklenmesi, yatırımların ve projelerin takip edilmesi açısından önemli bir adım olarak değerlendirildi. MHP Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük, ilçedeki temaslarının ardından yapılan ziyaretlerin Kürtün’ün gelişimine katkı sağlayacağını belirtti. Haber: Ayşe Özel Kılıç

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim