• BIST 9577.46
  • Altın 2820.34
  • Dolar 34.0022
  • Euro 37.839
  • Gümüşhane : 15 °C
  • Trabzon : 24 °C

İBB'DEN ŞİRAN BELEDİYESİ'NE İTFAİYE DESTEĞİ

08.08.2024 09:58
İBB'DEN ŞİRAN BELEDİYESİ'NE İTFAİYE DESTEĞİ
Gümüşhane'nin Şiran ilçesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden (İBB) gelen destekle itfaiye hizmetlerini güçlendirdi. Şiran Belediye Başkanı Abdulbaki Kara, İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından gönderilen malzemeleri Şiran İ

Gümüşhane'nin Şiran ilçesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden (İBB) gelen destekle itfaiye hizmetlerini güçlendirdi. Şiran Belediye Başkanı Abdulbaki Kara, İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından gönderilen malzemeleri Şiran İtfaiye Amirliği'ne teslim ettiklerini duyurdu.

Başkan Kara yaptığı açıklamada, “İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığının Şiran İtfaiyemiz için gönderdiği malzemeleri Şiran İtfaiye Amirliğimize teslim ettik. Malzemelerin İtfaiye Amirliğimize gönderilmesi konusunda desteklerinden ötürü İBB Başkanı Danışmanı kıymetli hemşerimiz Baki Aydöner başta olmak üzere, İstanbul Büyükşehir Belediyesine ve İBB İtfaiye Daire Başkanlığına teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Teslim edilen malzemeler arasında yangın söndürme ekipmanları, koruyucu giysiler, solunum cihazları ve çeşitli kurtarma araç gereçleri yer alıyor. Bu malzemeler, Şiran İtfaiye Amirliği’nin yangınlara ve acil durumlara daha etkin bir şekilde müdahale edebilmesi için büyük bir katkı sağlayacak.

İBB Başkanı Danışmanı Baki Aydöner ise yaptığı açıklamada, "Hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak ve yerel yönetimlere destek olmak bizim için büyük bir onur. Şiran ilçemize gönderdiğimiz bu malzemelerin, itfaiye ekiplerimizin görevlerini daha güvenli ve etkili bir şekilde yerine getirmelerine yardımcı olacağını umuyoruz." dedi.

Şiran Belediyesi, İBB'nin sağladığı bu önemli yardımla birlikte yangınlara karşı daha etkin ve hızlı bir müdahale kapasitesine kavuşmuş oldu. İBB'nin bu tür destekleri, yerel yönetimlerin güçlenmesi ve halkın güvenliği açısından büyük önem taşıyor. Haber: Ebuzer YAPAR

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim