• BIST 9577.46
  • Altın 2820.34
  • Dolar 34.0022
  • Euro 37.839
  • Gümüşhane : 15 °C
  • Trabzon : 24 °C

BAŞKAN KARA: "ŞİRAN İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ"

20.08.2024 09:47
BAŞKAN KARA: "ŞİRAN İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ"
Şiran Belediye Başkanı Abdulbaki Kara, Ankara'daki programının son gününde çeşitli ziyaretlerde bulunarak Şiran için önemli temaslarda bulundu.

Şiran Belediye Başkanı Abdulbaki Kara, Ankara'daki programının son gününde çeşitli ziyaretlerde bulunarak Şiran için önemli temaslarda bulundu. Başkan Kara, Şiran’ın gelişimine katkıda bulunmak amacıyla hemşerileriyle bir araya geldi.

Başkan Kara, Organize Sanayi Bölgeleri Genel Müdürü hemşerisi Abdurrahman Aydın’ı ziyaret ederek Şiran’daki sanayi faaliyetleri ve yatırımlar üzerine görüş alışverişinde bulundu. Ardından Yönetim Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Muammer Kurt’u ziyaret eden Kara, Şiran’daki belediye hizmetlerinin daha etkin bir şekilde yürütülmesi adına destek talebinde bulundu.

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Uzmanı Kadriye Hatunoğlu ile bir araya gelen Kara, ilçedeki kamuya ait varlıkların etkin bir şekilde değerlendirilmesi üzerine fikir alışverişi yaptı. Yenimahalle Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Aras ile yapılan görüşmede ise Şiran ve Yenimahalle belediyeleri arasında olası işbirliği konuları ele alındı.

Enerji Bir-Sen Genel Başkanı Hacı Bayram Tonbul, Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Ercan Olgun ve Memur-Sen İdari Koordinatörü Cengiz Zor’u da ziyaret eden Kara, sendikal faaliyetler ve belediye çalışanlarının hakları üzerine görüşmeler gerçekleştirdi.

Ziyaretlerinin ardından açıklama yapan Başkan Abdulbaki Kara, "Ankara’daki kıymetli hemşerilerimizle bir araya gelerek Şiran için çalışmaya devam ediyoruz. Birlik ve beraberlik içinde yek vücut olmaya, ilçemizi daha ileriye taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Nazik misafirperverliklerinden ötürü tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum," dedi.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim