• BIST 9577.46
  • Altın 2820.34
  • Dolar 34.0022
  • Euro 37.839
  • Gümüşhane : 15 °C
  • Trabzon : 24 °C

BAŞKAN KARA, ASFALT ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

21.08.2024 14:35
BAŞKAN KARA, ASFALT ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ
Şiran Belediye Başkanı Abdulbaki Kara, ilçede devam eden asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi ve tamamlanan bölgelerde yapılan yol çizgi çalışmalarını değerlendirdi.

Şiran Belediye Başkanı Abdulbaki Kara, ilçede devam eden asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi ve tamamlanan bölgelerde yapılan yol çizgi çalışmalarını değerlendirdi.

Başkan Kara, altyapı ve üstyapı yatırımlarına büyük önem verdiklerini belirterek, Şiran’ın modernizasyonu ve vatandaşların daha iyi hizmet alabilmesi adına yürütülen projeler hakkında detaylı bilgi verdi.

Başkan Kara, incelemeler sırasında yaptığı açıklamada, “İlçemizde asfaltlama çalışması biten bölgelerde yapılan çizgi çalışmalarını ve devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceledik. Özellikle son dönemde yoğun bir tempoyla çalışarak, Şiran’ın farklı mahallelerinde ve ana arterlerinde asfaltlama faaliyetlerimizi hızlandırdık. Asfalt dökümünün tamamlandığı bölgelerde yol çizgi çalışmalarını da hızla tamamlıyoruz. Bu sayede hem trafik akışını düzenliyor hem de güvenli sürüş koşullarını sağlıyoruz,” dedi.

Kara, yapılan asfalt çalışmalarının ilçenin genel çehresini değiştirecek nitelikte olduğunu belirterek, “Yol yapım ve yenileme çalışmalarımızda kaliteye ve uzun ömürlü çözümlere odaklanıyoruz. Özellikle mahallelerimizde bozulan yolları yenileyerek, halkımızın ulaşımını daha konforlu hale getirmeyi hedefliyoruz. Her bir sokağımızın, caddemizin modern ve güvenli bir yapıya kavuşması için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz,” ifadelerini kullandı.

Başkan Kara, asfaltlama çalışmalarının yanı sıra yol kenarlarına döşenen kaldırım ve bordürlerin de yenilendiğini belirterek, “Yol çalışmalarımızla birlikte kaldırım ve bordür yenileme çalışmalarını da eş zamanlı yürütüyoruz. Bu sayede hem araç trafiği hem de yaya trafiği için daha güvenli bir altyapı oluşturuyoruz. Vatandaşlarımızın daha rahat ve güvenli bir ulaşım deneyimi yaşayabilmeleri için tüm detayları düşünüyoruz,” dedi.

Başkan Kara, asfaltlama çalışmalarında desteklerini esirgemeyen Gümüşhane Valisi, milletvekilleri, Karayolları Bölge Müdürü, Gümüşhane Karayolları Şube Şefliği ve tüm çalışanlara özellikle teşekkür etti. “Asfaltlama çalışmalarımızda bizlere desteğini esirgemeyen Sayın Valimize, milletvekillerimize, Karayolları Bölge Müdürümüze ve Gümüşhane Karayolları Şube Şefliği ile tüm çalışanlarına özellikle çok teşekkür ediyorum,” dedi.

Kara, Şiran ilçesi için planlanan projelerin takipçisi olmaya devam edeceklerini ve Şiran’ın kalkınması için yoğun bir çaba içerisinde olduklarını belirterek, yapılan çalışmaların Şiran’ın geleceğine önemli katkılar sunacağını vurguladı.

Haber: Ebuzer YAPAR

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim