• BIST 9577.46
  • Altın 2820.34
  • Dolar 34.0022
  • Euro 37.839
  • Gümüşhane : 15 °C
  • Trabzon : 24 °C

BAŞKAN KARA’DAN ANKARA TEMASLARI: ŞİRAN İÇİN DAYANIŞMA VE DESTEK ZİYARETLERİ

20.08.2024 09:27
BAŞKAN KARA’DAN ANKARA TEMASLARI: ŞİRAN İÇİN DAYANIŞMA VE DESTEK ZİYARETLERİ
Şiran Belediye Başkanı Abdulbaki Kara, Ankara’da gerçekleştirdiği temaslarla hemşerileriyle bir araya gelerek çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Şiran Belediye Başkanı Abdulbaki Kara, Ankara’da gerçekleştirdiği temaslarla hemşerileriyle bir araya gelerek çeşitli ziyaretlerde bulundu. Kara, İç Anadolu Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Dr. Salim Çoruk ve İş İnsanı Orhan Ünsal’ı ziyaret ederek misafirperverlikleri için teşekkür etti.

Ankara’daki temaslarını sürdüren Başkan Kara, MYM Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Musa Mallı ve ailesini, Sincan Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Rota Plastik Fabrikası sahibi Erhan Yıldız’ı ve Podium AVM’deki Süvari Giyim Mağazası sahibi Erhan Turhan’ı ziyaret ederek hasret giderdi. Ziyaretlerde, Şiranlı hemşerileriyle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını ifade eden Kara, bu buluşmaların Şiran için önemli birer adım olduğunu vurguladı.

Başkan Kara, ziyaretlerine ara vermeden Tamtekin ile Yaşar ailelerinin evlatları Nesli ve Furkan çiftinin düğün törenine katılarak çiftin mutluluklarını paylaştı. Ardından Yeniçeri ile Kara ailelerinin evlatları Hülya ve Yunus çiftinin nikahını kıyarak, ömür boyu mutluluklar diledi.

Ankara temaslarında, Aşağı Duruçay Köyü Derneği'nin organizasyonuyla hemşerileriyle bir araya gelen Kara, Dernek Başkanı Nejdet Kara ve yönetimine teşekkür etti. Kara, hemşerilerinin güçlü desteğiyle daha iyi bir Şiran için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Şiran Kavaklıdere ve Çevre Köyleri Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ndeki toplantıda hemşerileriyle buluşan Başkan Kara, nüfus çalışmalarına destek istedi. Kara, “Yeni Şiran için her bir vatandaşımızın desteğine ihtiyacımız var. Vakit ayırarak yanımızda olan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Abdulbaki Kara’nın Ankara’daki temasları, Şiran için birlik ve beraberlik mesajlarıyla devam ediyor.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim