ATALAY’DAN TEŞEKKÜR MESAJI

25.Dönem Ak Parti Gümüşhane Milletvekili Aday Adayı Korkmaz ATALAY 01 Mart 2015 tarihinde gerçekleştirilen Temayül yoklamasının ardından teşekkür etti.
25.Dönem Ak Parti Gümüşhane Milletvekili Aday Adayı Korkmaz ATALAY 01 Mart 2015 tarihinde gerçekleştirilen Temayül yoklamasının ardından yayınladığı teşekkür mesajında “7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan Milletvekilliği seçimlerinin ön aşamalarından biri olan temayül yoklaması sürecinde tüm delegelerimize ve hemşerilerime şahsıma göstermiş olduğu teveccühten dolayı teşekkür eder, saygılarımı sunarım” dedi.
ATALAY seçim sürecinde centilmen bir şekilde çalışmalarını sürdüren Aday Adaylarına da teşekkür ederek, “HERŞEY YENİ GÜMÜŞHANEMİZ İÇİN, BİR OLACAĞIZ, İRİ OLACAĞIZ, DİRİ OLACAĞIZ.” görüşlerini belirtti.
Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler




ÖNE ÇIKANLAR
1/20
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim