• BIST 9047.59
  • Altın 2983.758
  • Dolar 34.2178
  • Euro 37.1139
  • Gümüşhane : 8 °C
  • Trabzon : 16 °C

KELKİT BELEDİYE BAŞKANI ÜNAL YILMAZ'DAN İLÇE ÇALIŞMALARI İÇİN ZİYARETLER

20.08.2024 09:37
KELKİT BELEDİYE BAŞKANI ÜNAL YILMAZ'DAN İLÇE ÇALIŞMALARI İÇİN ZİYARETLER
Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, Gümüşhane’deki çeşitli kamu kurumlarına yaptığı ziyaretlerle ilçedeki çalışmalara yönelik istişarelerde bulundu.

Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, Gümüşhane’deki çeşitli kamu kurumlarına yaptığı ziyaretlerle ilçedeki çalışmalara yönelik istişarelerde bulundu. Başkan Yılmaz, bu ziyaretlerde hem ilçenin ihtiyaçlarını gündeme getirirken hem de yeni göreve başlayan yetkililere başarı dileklerinde bulundu.

Başkan Yılmaz, Gümüşhane İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan'ı ziyaret ederek, Kelkit'teki asfalt çalışmalarıyla ilgili görüşmeler gerçekleştirdi. İlçenin alt yapı ve yol çalışmalarının ele alındığı bu görüşme sonrası Başkan Yılmaz, Akdoğan’a misafirperverliği için teşekkür etti.

Ayrıca, kısa süre önce Gümüşhane İl Kültür ve Turizm Müdürü olarak atanan Nihal Sürmeli'yi de makamında ziyaret eden Başkan Yılmaz, Sürmeli’ye yeni görevinde başarılar dileyerek, Kelkit'in kültürel ve turistik potansiyelinin artırılmasına yönelik olası iş birliği konularını görüştü. Bu ziyaretin ardından Başkan Yılmaz, Sürmeli’ye de misafirperverliği için teşekkürlerini iletti.

Son olarak, Gümüşhane İl Afet ve Acil Durum Müdürü olarak göreve başlayan Hayati Kaya'yı ziyaret eden Ünal Yılmaz, ilçenin afet yönetimi ve acil durumlarla ilgili hazırlıklar konusunda görüş alışverişinde bulundu. Başkan Yılmaz, Kaya’ya da sıcak karşılaması ve nazik misafirperverliği için teşekkür etti.

Başkan Ünal Yılmaz, gerçekleştirdiği bu ziyaretlerle ilçenin ihtiyaçlarını ve yapılacak çalışmaları ilgili makamlarla paylaşarak, Kelkit'in gelişimi için gereken adımları atmaya devam edeceklerini ifade etti.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim