• BIST 9047.59
  • Altın 2983.758
  • Dolar 34.2178
  • Euro 37.1139
  • Gümüşhane : 8 °C
  • Trabzon : 16 °C

BAŞKAN YILMAZ'DAN HACI MEVLÜT MERAL KUR'AN KURSU'NA ÖRNEK DESTEK

13.08.2024 12:16
BAŞKAN YILMAZ'DAN HACI MEVLÜT MERAL KUR'AN KURSU'NA ÖRNEK DESTEK
Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, ilçe halkının ihtiyaçlarına yönelik projelere bir yenisini daha ekledi.

Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, ilçe halkının ihtiyaçlarına yönelik projelere bir yenisini daha ekledi.

Geçtiğimiz günlerde Kelkit ilçe stadındaki çimlerin yenilenmesi projesi kapsamında sökülen suni çimler, israf edilmeden yeniden değerlendirilerek Hacı Mevlüt Meral 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nun bahçesine serildi. Bu sayede, küçük yaştaki çocukların oyun alanı daha güvenli ve konforlu hale getirildi.

Başkan Ünal Yılmaz, proje hakkında detaylı bilgi verirken, “Geçtiğimiz günlerde Kelkit ilçe stadındaki çimlerin yenilenmesinden sonra, sökülen suni çimleri dönüştürüp Hacı Mevlüt Meral 4-6 yaş Kur’an Kursu’nun bahçesine sererek, çocuklarımıza rahat hareket alanı sağladık,” dedi. Yenilenen bu alanın çocuklar için önemli bir oyun ve dinlenme yeri haline geldiğini belirten Yılmaz, bu projenin geri dönüşüm anlayışıyla hayata geçirilmiş olmasının da altını çizdi.

Başkan Yılmaz, sadece suni çimle yetinmediklerini, aynı zamanda bahçede kapsamlı bir düzenleme yaptıklarını da dile getirdi. "Suni çimlerin serilmesinin yanı sıra, parkeler yenilendi ve çevre düzenlemeleri titizlikle yapıldı. Amacımız, çocuklarımızın daha sağlıklı ve konforlu bir yapıda eğitim almalarını sağlamak ve olası yaralanmaların önüne geçmektir. Bu tür çalışmalarla çocuklarımızın güvenliğini en üst düzeyde tutmayı hedefliyoruz," şeklinde konuştu.

Başkan Yılmaz ayrıca, bu tür projelerin hem çevre dostu bir yaklaşımı temsil ettiğini, hem de toplumsal sorumluluk bilinciyle hareket ettiklerini belirtti. Proje kapsamında, atıl durumda kalabilecek suni çimlerin yeniden değerlendirilmesi ile hem maliyetler düşürüldü hem de çevreye duyarlı bir adım atılmış oldu. Bunun yanı sıra, çocukların daha güvenli bir ortamda oyun oynayabilmeleri ve eğitim almaları sağlandı.

Veliler ve kurs yetkilileri de bu çalışmadan oldukça memnun olduklarını dile getirerek, Başkan Yılmaz ve belediye ekibine teşekkür etti. Çocukların güvenli bir şekilde vakit geçirebileceği bu yeni alan, ilçede örnek bir proje olarak takdir topladı. Haber: Ebuzer YAPAR

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim