GELECEĞİN ŞAMPİYONLARI ERZURUM'DA

Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanlığının 2014 yılı faaliyet programında yer alan Türkcell 2020 küçükler ve Yıldızlar kategorisi Erzurum Olimpik hazırlık kampı 28 Ağustos - 11 Eylül tarihleri arasında Erzurum İlinde yapılacak.
Türkiye Atletizm Federasyonu'nun geleceğin şampiyonlarını belirlemek için düzenlediği Erzurum kampı, Türkiye genelinde 448 sporcunun katılımıyla başladı.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsrafil Aslan, hazırlık kampına katılacak olan sporcular Rana Kardelen Ciğerci, Merve Yöndem ve Büşra Öz’ü tebrik ederek Milli Takım kampının sporculara çok şeyler katacağını söyledi.
Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler




ÖNE ÇIKANLAR
1/20
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim