MİT GÖREVLİSİ KİMLİĞİYLE DOLANDIRICILIK YAPAN KİŞİ GÜMÜŞHANE'DE YAKALANDI

MİT GÖREVLİSİ KİMLİĞİYLE DOLANDIRICILIK YAPAN KİŞİ GÜMÜŞHANE'DE YAKALANDI
Dolandırıcılık suçlamasıyla aranan 1 kişi, Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından İkisu uygulama noktasında yakalandı.
Gümüşhane Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında, Trabzon'da kendilerini Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) görevlisi olarak tanıtarak 45.000 USD dolandırıcılık yapan ve 65.000 USD tutarında yeni bir dolandırıcılık girişiminde bulunan şüphelilerden biri suçüstü yakalandı.
Trabzon Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda yakalanan şüphelinin ardından, olay faillerinden bir diğerinin araçla çevre illere kaçabileceği bilgisi üzerine harekete geçen Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, İkisu uygulama noktasında şüpheli araç ve sürücüsü Y.Z.A.'yı başarılı bir operasyonla yakaladı.
Yakalanan şüpheli Y.Z.A. ve kullandığı araç, gerekli adli işlemlerin yürütülmesi amacıyla Trabzon Emniyet Müdürlüğü görevlilerine teslim edildi.
Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, suç ve suçlularla mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini vurguladı.
Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.






Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim