• BIST 9577.46
  • Altın 2820.34
  • Dolar 34.0022
  • Euro 37.839
  • Gümüşhane : 15 °C
  • Trabzon : 24 °C

ŞİRANSPOR BAL LİGİ’NDE FIRTINA ESTİRECEK

12.08.2024 08:47
ŞİRANSPOR BAL LİGİ’NDE FIRTINA ESTİRECEK
2024-2025 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele edecek olan Şiranspor, yeni sezona büyük hedeflerle hazırlanıyor.

2024-2025 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele edecek olan Şiranspor, yeni sezona büyük hedeflerle hazırlanıyor.

Kulüp Başkanı İhsan Taştan, yaptığı açıklamalarda, takımın hem teknik hem de kadro anlamında güçlendirildiğini, altyapıdan gelen oyuncularla da geleceğe yatırım yaptıklarını belirtti. Taştan, "Gümüşhane’yi BAL Ligi’nde en iyi şekilde temsil etmek ve Şiran ilçesini bir futbol şehrine dönüştürmek için var gücümüzle çalışıyoruz," dedi.

Yeni Teknik Direktör ve Genç Yetenekler

Şiranspor, yeni sezon öncesinde teknik direktör arayışlarını sürdürüyor. Başkan İhsan Taştan, yeni teknik direktörle anlaşma aşamasında olduklarını ve bu konuda önemli adımlar attıklarını belirtti. Yeni sezon için altyapıdan gelen 10 genç oyuncunun kadroya katıldığını açıklayan Taştan, “Altyapımızdan yetişen oyuncularımızı A takıma kazandırarak geleceğin temellerini atıyoruz. Bunun yanı sıra, teknik direktörümüzün önerisiyle 5-6 oyuncuyu kadromuza katmayı planladık ve bunlardan 3’ü ile geçen hafta anlaşma sağladık. Toplamda 10 yeni transferle sezona güçlü bir başlangıç yapacağız” dedi.

10 Yeni Transferle Güçlenen Kadro

Taştan, transfer çalışmalarını değerlendirirken, bu sezon toplam 10 yeni oyuncuyu kadroya kattıklarını ve bunların 3’ünün altyapıdan gelen genç yetenekler olduğunu belirtti. "Temel hedefimiz, Şiranspor’da oyuncu yetiştirmek ve onları profesyonel futbol dünyasına kazandırmak. Altyapımızdan yetişen oyuncuları, BAL Ligi’nde deneyim kazanmaları için A takıma entegre ediyoruz. Aynı zamanda, bu oyuncuların ekonomik anlamda da bölge futboluna katkı sağlamalarını amaçlıyoruz," dedi.

Gümüşhane’nin Averaj Takımı Olmayacağız

Gümüşhane’nin diğer futbol takımlarının BAL Ligi’nde genellikle averaj takımı olarak kaldığını hatırlatan Taştan, Şiranspor’un bu durumu değiştirmek için sahaya çıkacağını vurguladı. “Gümüşhane ili takımlarından Telekom, Söğütlü, Kelkitgücü ve Özel İdare futbol kulüpleri genellikle BAL Ligi’nde averaj takımı olarak kaldı. Biz bu trendi kırarak, ligde kalıcı bir takım olmayı ve Gümüşhane’yi en iyi şekilde temsil etmeyi hedefliyoruz. Şiran ilçesini futbolun merkezi haline getirmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız” ifadelerini kullandı.

Taraftarların Özlemi Son Bulacak: Şiranspor’un Renkli ve Kaliteli Futbolu

Şiranspor’un taraftarları, uzun süredir takımlarını sahada görmeyi bekliyordu. Başkan Taştan, bu özlemi giderecek güçlü bir takım kurduklarını belirtti. “Şiranspor taraftarı, takımlarını sahada görmek için büyük bir özlem içinde. Biz de bu özlemi giderecek potansiyelde bir takım kurduk. Kelkit ilçemiz de benzer bir süreçten geçti ve bu durumu aştılar. Benim başkanlığım döneminde Şiranspor, her zaman lige renk ve kalite katmıştır. Amatör lig düzeyinde tesisleşmiş tek takım olmamız da bunun bir göstergesi. Altyapımızda 3 spor grubu var ve bu genç oyuncularla BAL Ligi’ne yeniden renk katmayı hedefliyoruz” dedi.

Şiranspor’a İş Dünyasından Büyük Destek

Şiranspor’un BAL Ligi mücadelesine, iş dünyasından da büyük destek geldi. Kulüp Başkanı İhsan Taştan, şehirde adeta seferberlik ilan ederek, iş insanlarından destek talep etti. Bu çağrıya kayıtsız kalmayan Simetri İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Yılmaz, stadyumda yer alan reklam panolarını satın alarak kulübe 29 bin TL’lik destek sağladı. Yılmaz, "Şiranspor’un BAL Ligi’nde başarılı olacağına ve sezonu şampiyon olarak tamamlayacağına inanıyoruz," dedi.

“Futbol Artık Sadece Futbol Değil”

Başkan Taştan, futbolun artık sadece bir spor dalı olmaktan çıktığını ve ekonomik bir güç haline geldiğini belirtti. “Futbol, artık evrensel bir eğlence ve ulusal çıkarlar doğrultusunda ekonomik bir güç haline geldi. Şehrimizin kalkınması ve gençlerimizin refahı için futbolun sunduğu fırsatları iyi değerlendirmeliyiz. Bu nedenle herkesin elini taşın altına koyması gerekiyor” dedi.

Gümüş Mühendislik ve Mimarlık’tan Şiranspor’a Destek

Şiranspor’a bir diğer destek de Gümüş Mühendislik ve Mimarlık’tan geldi. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Necati Kaya ve Serkan Kaya, 2024-2025 sezonunda stadyumda yer alan reklam panolarına isim hakkı vererek kulübe 29 bin TL destekte bulunacaklarını açıkladılar. Kaya, "Yeni sezonda Şiranspor’a başarılar diliyoruz. Takımın BAL Ligi’ne farklı bir kalite katacağına olan inancımız tam," dedi.

Şiranspor, 2024-2025 sezonunda BAL Ligi’nde güçlü bir performans sergilemeyi ve hem sportif başarıyı hem de Gümüşhane’yi temsil etme misyonunu en iyi şekilde yerine getirmeyi hedefliyor. Bu hedef doğrultusunda, takımın yeni sezon hazırlıkları büyük bir titizlikle devam ediyor.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • ADIM ADIM PLAY-OFF’A06 Mart 2023 Pazartesi 12:41
  • GÜMÜŞ'ÜN KUPADAKİ RAKİBİ UŞAK SPOR A.Ş OLDU05 Ekim 2022 Çarşamba 14:04
  • GÜMÜŞ DOLUDİZGİN04 Ekim 2021 Pazartesi 13:26
  • GÜMÜŞ UMUT VADEDİYOR20 Eylül 2021 Pazartesi 12:13
  • ONUK’TAN TEPECİKSPOR MAÇI DEĞERLENDİRMESİ15 Eylül 2021 Çarşamba 12:17
  • TAŞCİ’DAN GÜMÜŞHANESPOR’A DESTEK08 Eylül 2021 Çarşamba 12:21
  • TEKNİK DİREKTÖR ONUK KAZANAMIYORSAK, KAYBETMEYECEĞİZ08 Eylül 2021 Çarşamba 12:16
  • GÜMÜŞ PUANLA BAŞLADI06 Eylül 2021 Pazartesi 12:53
  • YAKUT: KULÜBÜMÜZÜN HER ZAMANKİNDEN DAHA ÇOK DESTEĞE İHTİYACI VAR26 Ağustos 2021 Perşembe 12:47
  • GÜMÜŞHANESPOR’DA TRANSFER YASAĞI KALKTI25 Ağustos 2021 Çarşamba 12:12
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim