• BIST 9577.46
  • Altın 2820.34
  • Dolar 34.0022
  • Euro 37.839
  • Gümüşhane : 15 °C
  • Trabzon : 24 °C

TORUL KALEDİBİ MAHALLESİ’NDE DOĞAL GAZ ABONELİK SÜRECİ BAŞLADI

05.09.2024 12:26
TORUL KALEDİBİ MAHALLESİ’NDE DOĞAL GAZ ABONELİK SÜRECİ BAŞLADI
Torul Belediye Başkanı Evren Evrim Özdemir, Kaledibi Mahallesi’nde uzun zamandır beklenen doğal gaz hattı çalışmalarının tamamlandığını ve abonelik işlemlerinin başladığını duyurdu. Başkan Özdemir, yaptığı açıklamada, AKSA Doğalgaz ekiplerince yürütülen h

TORUL KALEDİBİ MAHALLESİ’NDE DOĞAL GAZ ABONELİK SÜRECİ BAŞLADI

Torul Belediye Başkanı Evren Evrim Özdemir, Kaledibi Mahallesi’nde uzun zamandır beklenen doğal gaz hattı çalışmalarının tamamlandığını ve abonelik işlemlerinin başladığını duyurdu. Başkan Özdemir, yaptığı açıklamada, AKSA Doğalgaz ekiplerince yürütülen hat çekme işleminin başarıyla tamamlandığını ve bugün itibarıyla mahalledeki vatandaşların doğal gaz abonelik işlemlerine başlayabileceklerini belirtti.

Başkan Özdemir, “Kıymetli hemşehrilerim, AKSA Doğalgaz ekiplerince ilçemiz Kaledibi Mahallesi'ndeki hat çekme işlemi tamamlanmış olup abonelik işlemleri bugün itibariyle başlamıştır. Aşağıda yer alan doğal gaz aboneliği esnasında istenilen belgeleri tamamlayarak Gümüşhane AKSA Doğal Gaz Şubesi'ne 20 Eylül 2024 tarihine kadar başvuruda bulunabilirsiniz.” dedi.

Yıllardır beklenen bu çalışmanın tamamlanmasının ardından, altyapı çalışmaları başlamadan önce tüm hane sahiplerinin abonelik işlemlerini tamamlamaları gerektiğini vurgulayan Başkan Özdemir, “Üst yapı çalışmaları eğer tamamlanmışsa, abone olacak şahıslardan üst yapı maliyetleri peşin olarak alındıktan sonra servis kutuları koyulacaktır.” ifadelerini kullandı.

Torul Belediyesi, vatandaşları bilgilendirerek, doğal gaz hizmetinden en kısa sürede faydalanabilmeleri için gerekli belgeleri tamamlayarak başvuru yapmaları çağrısında bulundu. Bu önemli adım, ilçedeki yaşam standartlarını yükseltmeye yönelik atılan bir diğer adım olarak değerlendiriliyor.

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim