• BIST 9577.46
  • Altın 2820.34
  • Dolar 34.0022
  • Euro 37.839
  • Gümüşhane : 16 °C
  • Trabzon : 24 °C

TOPLUM RUH SAĞLIĞI MERKEZİ İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

08.08.2024 10:03
TOPLUM RUH SAĞLIĞI MERKEZİ İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Gümüşhane İl Sağlık Müdürlüğü, 06 Ağustos 2024 tarihinde Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Emre Karataş ve Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Meral Fidan başkanlığında Toplum Ruh Sağlığı Merkezi İl Koordinasyon Kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya,

Gümüşhane İl Sağlık Müdürlüğü, 06 Ağustos 2024 tarihinde Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Emre Karataş ve Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Meral Fidan başkanlığında Toplum Ruh Sağlığı Merkezi İl Koordinasyon Kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya, kamu kurumlarından çeşitli temsilciler katılım sağladı.

Kurulda, Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'nin çalışma usul ve esasları çerçevesinde, merkezden hizmet alan vatandaşlara sunulan hizmetlerin etkinliğinin artırılması konusu ele alındı. Bu bağlamda, kamu kurumları, yerel yönetimler ve sivil toplum kuruluşları ile işbirliğinin sağlanması ve bu işbirliğinin güçlendirilmesi üzerine değerlendirmeler yapıldı.

Toplantıda, Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’nin hizmetlerinin daha etkili bir şekilde sunulabilmesi için stratejik planlamalar üzerinde durulurken, gelecekte yapılacak çalışmalar hakkında da fikir alışverişinde bulunuldu. Kamu kurumları ve diğer paydaşlarla daha sıkı işbirliği yapılmasının kararlaştırıldığı toplantı, başarılı bir şekilde tamamlandı.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim