ŞİDEF, EKİN TV’YE KONUK OLUYOR

ŞİDEF, EKİN TV’YE KONUK OLUYOR
Şiran Dernekler Federasyonu (ŞİDEF) Genel Başkanı Serkan Kaya ve ŞİDEF Avrupa Yakası Başkanı İrfan Yıldız, 11 Aralık Pazartesi günü saat 22.00'de EKİN TV'de yayınlanacak olan "AYTAÇ SHOW" programına konuk olacaklar.
Program, deneyimli sunucu Aytaç Öksüz tarafından sunulacak ve sanatçı Cüneyt Tarhan'ın türküleriyle renklenecek. Programda, ŞİDEF Genel Başkanı Serkan Kaya ve ŞİDEF Avrupa Yakası Başkanı İrfan Yıldız, federasyon faaliyetleri, projeler ve önemli konular hakkında detaylı bilgi paylaşımı yapacaklar.
ŞİDEF Başkanı Kaya yaptığı açıklamada, "Şiran Dernekler Federasyonu olarak bu tür programlara katılım sağlayıp federasyonumuzu dünyaya duyurmak istiyoruz. ŞİDEF Genel Başkanı olarak ben ve ŞİDEF Avrupa Yakası Başkanı İrfan Yıldız’la birlikte EKİN TV’de yayınlanan Aytaç Show’a katılıp federasyonumuzun faaliyetleri ve projelerimiz hakkında açıklamalarda bulunacağız. Programa katılım sağlama imkanı olan vatandaşlarımızı stüdyoya bekliyoruz. Gelme imkanı olmayan vatandaşlarımızın ise SMS'lerini bekliyoruz. Programı izlemek isteyenler, 11 Aralık Pazartesi günü saat 22.00'de EKİN TV'yi takip edebilirler” ifadelerini kullandı.
Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.






GÜMÜŞHANE’DE “OTİZM FARKINDALIK VE KORUYUCU AİLE” BİLGİLENDİRME ÇALIŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
KELKİT SADAK VE ŞİRAN KORULUK BARAJLARINDA TAM DOLULUK!
DR. MEHMET TAHA ÖZKAN'DAN KALP SAĞLIĞI HAFTASI MESAJI: "KALBİNİZİ KORUYUN, YAŞAMINIZI GÜÇLENDİRİN"
BELEDİYELERDEN VE KELKİT TSO’DAN GENÇ ÇİFTLERE GÜÇLÜ DESTEK
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim