• BIST 9771.16
  • Altın 2725
  • Dolar 33.9708
  • Euro 37.6168
  • Gümüşhane : 15 °C
  • Trabzon : 23 °C

ŞELALE YENİDEN FAALİYETE GEÇTİ

24.07.2024 12:11
ŞELALE YENİDEN FAALİYETE GEÇTİ
Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri ile birlikte Mustafa Canlı Parkı'nda incelemelerde bulundu. Şehir sakinlerinin sıkça ziyaret ettiği Mustafa Canlı Parkı, özellikle park içindeki şelalenin bir sü

ŞELALE YENİDEN FAALİYETE GEÇTİ

Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri ile birlikte Mustafa Canlı Parkı'nda incelemelerde bulundu. Şehir sakinlerinin sıkça ziyaret ettiği Mustafa Canlı Parkı, özellikle park içindeki şelalenin bir süredir kapalı olması ve susuz görüntüsü nedeniyle eleştirilere konu olmuştu.

Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, yaptığı açıklamada, “Bakım, onarım ve temizlik işlemleri tamamlanarak yeniden faaliyete geçirilen Mustafa Canlı Parkı'nda incelemelerde bulunduk,” dedi. Başkan Başer, şelalenin yeniden faaliyete geçmesiyle parkın eski canlılığına kavuşacağını belirtti.

Parkta yapılan bakım ve onarım çalışmaları kapsamında, şelalenin su pompalama sistemi yenilendi, çevre düzenlemesi yapıldı ve temizlik işlemleri titizlikle yürütüldü. Başkan Başer, bu çalışmaların vatandaşların parkta daha keyifli vakit geçirebilmesi için gerekli olduğunu vurguladı.

Parkta inceleme yapan Başkan Başer ve ekibi, vatandaşların görüş ve önerilerini dinledi. Birçok vatandaş, şelalenin tekrar çalışmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek, belediyenin çalışmalarını takdir etti. “Parkın eski canlılığına kavuşması bizi çok mutlu etti,” diyen vatandaşlar, Başkan Başer ve ekibine teşekkürlerini iletti.

Başkan Başer, Mustafa Canlı Parkı'nın şehir için önemli bir dinlenme ve rekreasyon alanı olduğunu belirterek, “Parkımızın daha da güzelleşmesi ve halkımızın daha rahat kullanabilmesi için çalışmalarımız devam edecek. Yeni projelerle parkımızı daha da geliştireceğiz,” dedi.

Başkan Yardımcıları ve birim müdürleriyle birlikte yapılan incelemeler sonucunda, parkın diğer ihtiyaçları ve yapılması gereken çalışmalar da değerlendirildi. Başkan Başer, parkın her zaman bakımlı ve kullanışlı kalması için düzenli aralıklarla kontrollerin yapılacağını ifade etti. Haber: Ebuzer YAPAR

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim