• BIST 9757.36
  • Altın 2818.586
  • Dolar 34.0293
  • Euro 37.9164
  • Gümüşhane : 19 °C
  • Trabzon : 25 °C

ŞEFFAFLIK MEYVELERİNİ VERİYOR

11.09.2024 12:41
ŞEFFAFLIK MEYVELERİNİ VERİYOR
Gümüşhanespor’un yeni yönetim kuruyla birlikte; şeffaf, güvenilir ve hesap verilebilir bir anlayışla yönetilmesi meyvelerini vermeye başladı.

ŞEFFAFLIK MEYVELERİNİ VERİYOR

Gümüşhanespor’un yeni yönetim kuruyla birlikte; şeffaf, güvenilir ve hesap verilebilir bir anlayışla yönetilmesi meyvelerini vermeye başladı.

Uzun yıllardır şehirden kopuk bir görüntü veren ve kapalı kapılar ardında yönetilen temsilcimizde bu anlayış her geçen gün yerini, şehrin takımı dedirtiyor.

Geçtiğimiz birçok sezonda dışarıdan forma reklamı dahi alamayan sadece belediyenin iştirak şirketi reklamı ile sahaya çıkan temsilcimizde, kaybolan güven inşa edilince, göğüs reklamının yanı sıra sırt ve kol reklamları da Hemşehrilerimizin reklamlarıyla kapatıldı. Yeniden başlatılan forma satışının yanı sıra ‘Hedef 29 bin üye’ sloganıyla başlatılan üye kayıtlarına gösterilen ilgi bunun en bariz örneği.

Başkan Başer’e teşekkür

Gümüşhanespor taraftarının güvenine ve desteklerine teşekkür eden Gümüşhanespor Kulüp Başkanı Erol Ocaklı; “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren birinci hedefimiz, yeniden Gümüşhanespor’u Gümüşhanelilerle barıştırmak ve kopmak üzere olan bağlarını sıkılaştırmak. Biliyorduk ki; bunu sağladığımız zaman tüm sorunları çözecek yolu açmış olacağız. Ardından her defasında söylediğimiz gibi şeffaf ve denetlenebilir bir yönetim anlayışını benimsedik. Tek bir maç bileti alan taraftarımızın bile bize hesap sorma hakkı olduğunu savunduk. Hal böyle olunca kulübümüze bakış açısı değişti. Son olarak üye kampanyamızla, aslında biz hemşehrilerimize bir çağrı yaptık. Bu kulüp hepimizin ve hep birlikte yönetelim dedik.

Sayın Belediye Başkanımıza ayrı bir paragraf açmak istiyorum. Belediyemizin ekonomik durumu hepimizin malumu. Ama Sayın Vedat Soner Başer başkanımız bu durumu bahane etmeden imkanlarını da zorlayarak hep yanımızda oldu ve olmaya devam ediyor. Son toplantımızın ardından; Zafer Meydanı Otoparkının işletmesini kulübümüze verdi. Gümüş Store’nin kira gelirini kulübümüze bıraktı. Bir otobüs ve kulübümüzde görevlendirilmek üzere bir personelin yanı sıra, iaşemizi üstlendi. Ve en önemlisi mülkiyeti belediyemize ait olan tesislerimizi, elektrik ve doğalgazını da ödemek suretiyle kulübümüze tahsis etti. Yönetim Kurulumuz ve tüm sporseverlerimiz adına kendisine şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Açıklamasının son bölümünde tüm Gümüşhaneli hemşehrilerimize bir çağrıda bulunan Başkan Ocaklı; “Çok zor bir süreçte yönetim kurulu arkadaşlarımızla elimizi taşın altına koyduk. Hedeflerimiz Gümüşhanespor’umuzun hak ettiği yerler. Diriliş yılı olarak adlandırdığımız bu zorlu sezonda her türlü desteğe ihtiyacımız var. Hep birlikte el ele sevdamızı layık olduğu yerlere taşıyalım” şeklinde konuştu.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim