• BIST 9577.46
  • Altın 2820.34
  • Dolar 34.0022
  • Euro 37.839
  • Gümüşhane : 16 °C
  • Trabzon : 24 °C

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ DOĞAN'DAN TÜRK TELEKOM FEN LİSESİ'NE ZİYARET

08.08.2024 12:14
MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ DOĞAN'DAN TÜRK TELEKOM FEN LİSESİ'NE ZİYARET
Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Gümüşhane Türk Telekom Fen Lisesi'ni ziyaret ederek eğitimdeki gelişmeler ve öğrenci hedefleri üzerine önemli değerlendirmelerde bulundu.

Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Gümüşhane Türk Telekom Fen Lisesi'ni ziyaret ederek eğitimdeki gelişmeler ve öğrenci hedefleri üzerine önemli değerlendirmelerde bulundu.

Ziyareti sırasında Doğan, öğrencilerin gelecekteki kariyer hedeflerinin netleştirilmesinin ve bu hedefler doğrultusunda plan yapılmasının önemini vurguladı. Akademik başarıya ulaşmak için disiplinli çalışma alışkanlıklarının yanı sıra etkili stratejilerin uygulanmasının gerekliliğine dikkat çeken Doğan, öğrencilere hedeflerine ulaşmaları için yol göstermeyi amaçladıklarını ifade etti.

Doğan, eğitimde kaliteyi artırma beklentisi içinde olduklarını ve bu yönde çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. Eğitimin kalitesini yükseltmenin en önemli unsurlarından birinin, eğitimcilerin ve yöneticilerin ortak çabaları olduğunu vurgulayan Doğan, "Öğrencilerimizin en iyi şekilde desteklenmesi ve başarıya ulaşmaları için gerekli ortamı sağlamak, biz eğitimcilerin ve yöneticilerin ortak görevidir," dedi.

Ziyaret sırasında öğretmenler ve öğrencilerle de bir araya gelen Doğan, okulun genel durumu ve ihtiyaçları hakkında bilgi aldı. Okul yönetimi ile yapılan toplantıda, eğitim kalitesini artırmaya yönelik projeler ve stratejiler üzerinde duruldu. Doğan, öğrencilerin akademik ve kişisel gelişimlerini destekleyecek her türlü çalışmayı titizlikle sürdüreceklerini belirtti.

Gümüşhane Türk Telekom Fen Lisesi yönetimi ve öğretmenleri, İl Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan'ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, eğitimde kaliteyi artırmak için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceklerini ifade ettiler.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim