• BIST 9685.49
  • Altın 2813.908
  • Dolar 33.8863
  • Euro 37.5669
  • Gümüşhane : 17 °C
  • Trabzon : 24 °C

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLERİ TOPLANTISI YAPILDI

28.08.2024 12:13
MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLERİ TOPLANTISI YAPILDI
2024-2025 eğitim öğretim yılı öncesinde hazırlıkların değerlendirildiği İlçe Milli Eğitim Müdürleri toplantısı, Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan başkanlığında gerçekleştirildi. Müdürlüğün toplantı salonunda yapılan bu önemli buluşmaya, İlçe Mi

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLERİ TOPLANTISI YAPILDI

2024-2025 eğitim öğretim yılı öncesinde hazırlıkların değerlendirildiği İlçe Milli Eğitim Müdürleri toplantısı, Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan başkanlığında gerçekleştirildi. Müdürlüğün toplantı salonunda yapılan bu önemli buluşmaya, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, 2024-2025 eğitim öğretim yılı hazırlıklarının büyük bir özenle yürütüldüğünü ve büyük ölçüde tamamlandığını ifade etti. Doğan, “Yeni eğitim öğretim yılına tamamen hazırız. Bu süreçte emeği geçen tüm eğitim çalışanlarına teşekkür ediyorum. Eğitimin kalitesini daha da yükseltmek amacıyla yenilikçi yaklaşımlar ve projeler üzerinde çalışıyoruz.” dedi.

Toplantı süresince Milli Eğitim Şube Müdürleri, sorumluluk alanlarıyla ilgili detaylı bilgilendirmeler yaparak eğitim altyapısı, öğretmen atamaları, öğrencilerin akademik başarılarının artırılması ve sosyal etkinliklerin planlanması gibi konulara dair bilgi paylaştılar.

İlçe Milli Eğitim Müdürleri de söz alarak görev yaptıkları ilçelerdeki eğitim süreçlerini değerlendirdi. Her ilçenin eğitim durumu, ihtiyaçları ve çözüm önerileri üzerine karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. İlçe Müdürleri, yeni öğretim yılı için yapılan hazırlıkları paylaşırken, başarıyı artırmak için uygulanacak stratejiler hakkında görüş bildirdiler.

Toplantının sonunda, İl Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, yeni eğitim öğretim yılının tüm eğitim camiası için hayırlı olmasını dileyerek katılımcılara teşekkür etti ve yeni dönemde başarılar diledi.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim