• BIST 9771.16
  • Altın 2725
  • Dolar 33.9708
  • Euro 37.6168
  • Gümüşhane : 15 °C
  • Trabzon : 23 °C

MİLLETVEKİLİ MUSA KÜÇÜK'TEN SEL FELAKETİ İNCELEMESİ VE DESTEK ZİYARETLERİ

22.07.2024 12:44
MİLLETVEKİLİ MUSA KÜÇÜK'TEN SEL FELAKETİ İNCELEMESİ VE DESTEK ZİYARETLERİ
Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) çalışmalarından fırsat buldukça her hafta sonunu olduğu gibi bu hafta sonunu da seçim bölgesinde geçirmeye devam ediyor. Son günlerde etkili olan sağanak yağışlar, Gümüşhane’nin birçok

MİLLETVEKİLİ MUSA KÜÇÜK'TEN SEL FELAKETİ İNCELEMESİ VE DESTEK ZİYARETLERİ

Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) çalışmalarından fırsat buldukça her hafta sonunu olduğu gibi bu hafta sonunu da seçim bölgesinde geçirmeye devam ediyor. Son günlerde etkili olan sağanak yağışlar, Gümüşhane’nin birçok noktasında sel, su baskınları ve taşkınlara neden oldu. Yağış nedeniyle sel felaketinin yaşandığı merkeze bağlı Pirahmet Köyü ve Tekke Beldesi'nde, İl Özel İdaresi, Karayolları ve DSİ Şube Müdürlüklerinin yoğun çabaları ile felaketin izleri silinmeye çalışılıyor.

Pirahmet Köyü ve Tekke Beldesi İncelemeleri

Milletvekili Musa Küçük, sel felaketinden etkilenen Pirahmet Köyü ve Tekke Beldesi'nde incelemelerde bulunarak, yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Bu ziyaretler sırasında, vatandaşlarla bir araya gelen Küçük, geçmiş olsun dileklerini iletti ve devletin tüm imkanlarıyla yanlarında olduğunu vurguladı. İncelemeler sırasında, İl Özel İdaresi, Karayolları ve DSİ ekiplerinin koordineli bir şekilde çalışarak, selin yarattığı tahribatı gidermeye yönelik yoğun bir çaba sarf ettiklerini belirtti.

Kelkit İlçesi Günbatur Köyü Ziyareti

Milletvekili Küçük, beraberinde MHP İl Başkanı Mete Kaya, MHP Kelkit İlçe Başkanı Şahin Demir, MHP İl Genel Meclis Üyeleri Hayati Azizoğlu, İsmail Şeker, Hasan Çiçek ve MHP yöneticileri ile birlikte, geçtiğimiz hafta Kelkit ilçesine bağlı Günbatur Köyü’nde etkili olan sağanak yağışın ardından yaşanan sel felaketinden etkilenen vatandaşları ziyaret etti. Vatandaşlarla birebir görüşerek, onların taleplerini ve sıkıntılarını dinledi.

Yapılan incelemelerin ardından köy muhtarı ve vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Küçük, “İlk günden itibaren devletin eli olarak her şartta ve durumda halkımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Can kaybı haricindeki tüm zararları yerine getirebiliriz. Yaralarımızı en kısa sürede saracağız,” dedi. Küçük, tahrip olan yollar ve dere ıslah çalışmaları hakkında da bilgi verdi. İlgili kurumları yerinde arayarak, bir an önce yapılması gereken ne varsa hızlıca yapılması ve vatandaşların daha fazla mağdur olmaması noktasında ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Hızlı Çözüm İçin Kurumlarla İş Birliği

Milletvekili Küçük, sel felaketinin ardından bölgedeki kurumların koordineli bir şekilde çalıştığını belirterek, “İl Özel İdaresi, Karayolları ve DSİ Şube Müdürlüklerimiz, selin yarattığı tahribatı gidermek için yoğun bir çaba sarf ediyor. Bu tür felaketlerin izlerini silmek için hızlı ve etkili çözümler üretmek adına tüm kurumlarımız seferber olmuş durumda,” şeklinde konuştu. Devletin, vatandaşların yanında olmayı sürdüreceğini ve bu tür doğal afetlerin etkilerini en aza indirmek için çalışmaların aralıksız devam edeceğini vurguladı.

Birlik ve Beraberlik Mesajı

Küçük, ziyaretlerinin ardından yaptığı açıklamada, “Devletimiz tüm imkanlarıyla seferber olmuş durumda. Bu tür felaketlerin izlerini silmek için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Birlik ve beraberlik içinde bu zorlukların üstesinden geleceğiz,” dedi. Milletvekili Küçük, afetin ilk anından itibaren devletin tüm birimleriyle sahada olduğunu ve vatandaşların mağduriyetlerini gidermek için yoğun bir çaba içinde olduklarını belirtti.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim