• BIST 9900.25
  • Altın 2874.384
  • Dolar 34.0921
  • Euro 38.0411
  • Gümüşhane : 8 °C
  • Trabzon : 20 °C

MİLLETVEKİLİ KÜÇÜK’TEN BAYBURT’A ZİYARETLER

20.09.2024 12:41
MİLLETVEKİLİ KÜÇÜK’TEN BAYBURT’A ZİYARETLER
Gümüşhane MHP Milletvekili Musa Küçük, Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt İl Başkanlığı tarafından düzenlenen program kapsamında Bayburt’ta bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Milletvekili Küçük'e, MHP MYK Üyesi Bekir Kasap, Bayburt İl Başkanı Muharrem Bayka

MİLLETVEKİLİ KÜÇÜK’TEN BAYBURT’A ZİYARETLER

Gümüşhane MHP Milletvekili Musa Küçük, Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt İl Başkanlığı tarafından düzenlenen program kapsamında Bayburt’ta bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Milletvekili Küçük'e, MHP MYK Üyesi Bekir Kasap, Bayburt İl Başkanı Muharrem Baykal, Gümüşhane İl Başkanı Mete Kaya, Bayburt Türk Eğitim-Sen ve Kamu-Sen Şube Başkanı Ahmet Çalışkan, Merkez İlçe Başkanı Turan Çalışkan ve Ülkü Ocakları İl Başkanı Ömer Yardımcı eşlik etti.

Ziyaret programı çerçevesinde heyet, Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, Cumhuriyet Başsavcısı Burak Yılmaz, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen, Aydıntepe Kaymakamı Ümit Fırat Böçkün, Aydıntepe Belediye Başkanı Haşim Şentürk ve İl Emniyet Müdürü Barış Erkol’u makamlarında ziyaret etti. Bu ziyaretlerde, Bayburt’un geleceği, kalkınma projeleri ve şehir halkının refahını artırmaya yönelik yapılacak çalışmalar üzerine istişarelerde bulunuldu.

MHP Bayburt İl Başkanlığı’ndan ziyaretler sonrasında yapılan açıklamada, “Ziyaretlerimizde Bayburt’un geleceğine dair atılması gereken adımlar, şehrimizin kalkınması ve halkımızın refahı için yapılacak projeler üzerine istişarelerde bulunuldu. Bayburt’un stratejik önemi bir kez daha vurgulandı. Milliyetçi Hareket Partisi olarak, dün olduğu gibi bugün de var gücümüzle çalışarak halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Bayburt’un gelişimi ve kalkınması için çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz,” denildi.

Ziyaretler, Bayburt'un geleceğine yönelik önemli adımların atılacağı bir süreç olarak değerlendiriliyor. MHP’nin bölgedeki varlığı, halkın refahı ve şehrin kalkınması için büyük bir sorumluluk üstlenmeye devam edeceği mesajı verildi.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim