• BIST 9900.25
  • Altın 2874.384
  • Dolar 34.0921
  • Euro 38.0411
  • Gümüşhane : 8 °C
  • Trabzon : 20 °C

MİLLETVEKİLİ KÖSE’DEN TORUL KÖYLERİNE ZİYARET

20.09.2024 12:35
MİLLETVEKİLİ KÖSE’DEN TORUL KÖYLERİNE ZİYARET
AK Parti Gümüşhane Milletvekili Av. Celalettin Köse, Torul ilçesine bağlı köylerde yoğun bir ziyaret programı gerçekleştirdi. Torul İlçe Başkanı, İl Genel Meclis Başkanı ve İl Genel Meclis üyeleriyle birlikte köylerin sorunlarını dinleyen Köse, köylülerin

MİLLETVEKİLİ KÖSE’DEN TORUL KÖYLERİNE ZİYARET

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Av. Celalettin Köse, Torul ilçesine bağlı köylerde yoğun bir ziyaret programı gerçekleştirdi. Torul İlçe Başkanı, İl Genel Meclis Başkanı ve İl Genel Meclis üyeleriyle birlikte köylerin sorunlarını dinleyen Köse, köylülerin taleplerine kulak vererek ihtiyaçların karşılanması adına adımlar atılacağını belirtti.

Ziyaretler kapsamında Bahçelik Köyü, İnkilap Köyü ve Gülaçar Köyü'ne giderek vatandaşlarla bir araya gelen Köse, her köyde vatandaşların beklentilerini ve taleplerini doğrudan dinledi. Köse, “Her bir köyümüzde hemşehrilerimizin beklentilerini, köylerimizin ihtiyaçlarını ve ortak geleceğimizi konuşuyoruz. Yarınlarımızı birlikte inşa ediyoruz. Vatandaşlarımızın önerileri ve talepleri doğrultusunda köylerimize yönelik projelerimizi şekillendirmeye devam ediyoruz,” dedi.

Milletvekili Köse, ayrıca Kalecik, Işık, Yalınkavak, İnkilap ve Dedeli köylerinin muhtarlarıyla bir araya gelerek, köylerin altyapı, yol ve su gibi temel ihtiyaçlarına yönelik sorunları yerinde inceledi. Muhtarlarla yapılan toplantılarda, yerel yönetimlerin çalışmaları ve köylere yapılacak yatırımlar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyaret sonrası açıklama yapan Köse, “Torul’daki köylerimizin hem mevcut sorunlarını hem de gelecekteki potansiyel projelerini ele aldık. Köylülerimizin misafirperverliği ve sıcak karşılamaları için kendilerine teşekkür ediyorum,” ifadelerini kullandı.

Bu ziyaretlerin ardından köylerdeki yol, altyapı ve su sorunlarının daha hızlı çözüme kavuşması için çalışmalara hız verileceği belirtildi. Köse’nin ziyaretleri, köy halkı tarafından memnuniyetle karşılandı ve yerel sorunların çözümünde hükümetin desteklerinin artarak devam etmesi bekleniyor.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim