• BIST 9771.16
  • Altın 2725
  • Dolar 33.9708
  • Euro 37.6168
  • Gümüşhane : 15 °C
  • Trabzon : 23 °C

MİLLETVEKİLİ KÖSE’DEN TORUL İLÇE BAŞKANLIĞI’NA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

22.07.2024 12:48
MİLLETVEKİLİ KÖSE’DEN TORUL İLÇE BAŞKANLIĞI’NA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Gümüşhane Milletvekili Av. Celalettin Köse, AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu ve teşkilat üyeleriyle birlikte Torul İlçe Başkanlığı’na yeni atanan Aydın Şahiner’i ziyaret etti. Ziyaret sırasında Milletvekili Köse, İl Başkanı Erdoğdu ve teşkilat mens

 MİLLETVEKİLİ KÖSE’DEN TORUL İLÇE BAŞKANLIĞI’NA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Gümüşhane Milletvekili Av. Celalettin Köse, AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu ve teşkilat üyeleriyle birlikte Torul İlçe Başkanlığı’na yeni atanan Aydın Şahiner’i ziyaret etti. Ziyaret sırasında Milletvekili Köse, İl Başkanı Erdoğdu ve teşkilat mensupları, Aydın Şahiner’e başarılar dileyerek yeni görevinde kendisine kolaylıklar ve başarılar temennisinde bulundular.

Ziyarette konuşan Milletvekili Köse, “Torul İlçe Başkanlığı’na atanan Aydın Şahiner’in, partimize ve bölgemize önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz. İl Başkanımız Mehmet Emin Erdoğdu ve teşkilatımız ile birlikte, kendisine destek olmak için buradayız. Bu ziyaretimizin, hem Torul ilçemize hem de partimize hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Aydın Şahiner de, kendisine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür ederek, Torul ilçesindeki çalışmalarına hızlı bir şekilde başlayacağını ve partinin hedeflerine ulaşmak için tüm gayretiyle çalışacağını ifade etti. Şahiner, ziyaretin kendisi için moral ve motivasyon kaynağı olduğunu belirtti.

Ziyaretin ardından, il başkanlığı ve teşkilat üyeleri, Torul ilçesindeki çeşitli projeler ve çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunarak, gelecekteki işbirlikleri için planlar yaptılar.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim