• BIST 9951.86
  • Altın 2815.506
  • Dolar 34.0562
  • Euro 38.0071
  • Gümüşhane : 18 °C
  • Trabzon : 24 °C

KÜRTÜN’DE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

18.09.2024 12:24
KÜRTÜN’DE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI
Kürtün Belediye Başkanı Ahmet Kanat, ilçede doğalgaz kazı çalışmalarının başladığını duyurdu. Başkan Kanat, çalışmaların ilçe genelinde hızla devam edeceğini belirterek, doğalgaz hizmetinin tüm Kürtün’e ulaşması için hem siyasi hem de bürokratik alanlarda

KÜRTÜN’DE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Kürtün Belediye Başkanı Ahmet Kanat, ilçede doğalgaz kazı çalışmalarının başladığını duyurdu. Başkan Kanat, çalışmaların ilçe genelinde hızla devam edeceğini belirterek, doğalgaz hizmetinin tüm Kürtün’e ulaşması için hem siyasi hem de bürokratik alanlarda yoğun bir çaba içerisinde olduklarını ifade etti.

Başkan Ahmet Kanat, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “İlçemizde bugün itibariyle doğalgaz kazı çalışmaları başlamıştır. Çalışmalar devam ederken proje programına ilçemizin dört bir yanının dahil edilmesi için hem siyasi hem de bürokratik alanlarda çaba sarf etmeye devam etmekteyiz. İnşallah bu başlangıç hayırlı sonuçlara vesile olacaktır. Kürtün ilçemize hayırlı uğurlu olsun.”

Doğalgaz çalışmaları, Kürtün ilçesinin hem sosyal hem de ekonomik gelişimi açısından büyük önem taşıyor. Başkan Kanat, çalışmaların vatandaşların yaşam standartlarını yükseltmek adına önemli bir adım olduğunu vurgulayarak, projenin tamamlanmasıyla ilçede daha modern ve çevre dostu bir yaşam alanı hedeflediklerini belirtti.

Kürtün halkı ise doğalgaz çalışmalarının başlamasından duydukları memnuniyeti dile getirerek, bu önemli hizmetin ilçelerine kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim