• BIST 9751.45
  • Altın 2818.586
  • Dolar 34.0293
  • Euro 37.9164
  • Gümüşhane : 19 °C
  • Trabzon : 25 °C

KELKİT’TE DOĞAL AFETLERE KARŞI ÖNLEM ÇALIŞMALARI BAŞLADI

13.09.2024 12:24
KELKİT’TE DOĞAL AFETLERE KARŞI ÖNLEM ÇALIŞMALARI BAŞLADI
Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na bağlı Çölleşme ve Erozyonla Mücadele Genel Müdürlüğü yetkilileriyle ilçede devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Yılmaz, Yunus Emre Mahallesi'nde sel ve ero

KELKİT’TE DOĞAL AFETLERE KARŞI ÖNLEM ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na bağlı Çölleşme ve Erozyonla Mücadele Genel Müdürlüğü yetkilileriyle ilçede devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Yılmaz, Yunus Emre Mahallesi'nde sel ve erozyon gibi doğal afetleri önlemek amacıyla yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Belediye Başkanı Yılmaz, Orman Mühendisi Ogün Barotcu ve Ahmet Durhan ile birlikte sahada incelemelerde bulunarak, yürütülen çalışmaların bölge halkı için büyük önem taşıdığını belirtti. Yılmaz, “Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Çölleşme ve Erozyonla Mücadele Genel Müdürlüğü'nden gelen uzmanlar ilçemiz Yunus Emre Mahallesi'nde sel ve erozyon gibi doğal afetleri önlemek amacıyla çalışma yürütmektedirler. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi aldık,” dedi.

Kelkit Belediyesi’nin doğal afetlere karşı hassasiyetle çalıştığını belirten Yılmaz, bu tür projelerin bölgenin çevresel güvenliğini sağlamak adına kritik olduğunu ifade etti. Yapılan bu önlemlerin, gelecekte yaşanabilecek felaketlerin önüne geçeceğine inandığını sözlerine ekledi.

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim