• BIST 9577.46
  • Altın 2820.34
  • Dolar 34.0022
  • Euro 37.839
  • Gümüşhane : 15 °C
  • Trabzon : 24 °C

KELKİT ORGANİK KÖY PAZARI’NA YENİ DÜZENLEMELER YAPILDI

05.09.2024 12:32
KELKİT ORGANİK KÖY PAZARI’NA YENİ DÜZENLEMELER YAPILDI
Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, ilçede faaliyet gösteren Organik Köy Pazarı'na yönelik yapılan düzenleme çalışmaları hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Yılmaz, pazarın daha geniş ve kullanışlı hale getirildiğini, tezgâh sayısının artırıldı

KELKİT ORGANİK KÖY PAZARI’NA YENİ DÜZENLEMELER YAPILDI

Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, ilçede faaliyet gösteren Organik Köy Pazarı'na yönelik yapılan düzenleme çalışmaları hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Yılmaz, pazarın daha geniş ve kullanışlı hale getirildiğini, tezgâh sayısının artırıldığını ve yürüyüş yollarının genişletildiğini belirterek, pazar esnafı ve vatandaşlara en iyi hizmeti sunmayı amaçladıklarını vurguladı.

Başkan Yılmaz, yaptığı açıklamada, “Organik Köy Pazarımızı daha geniş ve kullanabilir hale getirerek tezgâh sayısını artırdık. Ayrıca, yürüyüş yollarını genişleterek pazar alanında vatandaşlarımızın daha rahat alışveriş yapmalarını sağlamak için çalışıyoruz. Amacımız, Kelkit halkına en iyi hizmeti sunmak ve yerel üreticilerimizin ürünlerini en iyi şekilde sergilemelerine imkân tanımaktır,” dedi.

Bu düzenlemelerle birlikte, pazar alanının daha modern ve işlevsel bir yapıya kavuştuğunu ifade eden Başkan Yılmaz, çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını ve vatandaşların hizmetine sunulacağını belirtti.

Organik Köy Pazarı, Kelkit’teki yerel üreticilerin doğal ve organik ürünlerini sunduğu önemli bir alışveriş merkezi olarak dikkat çekiyor. Belediye tarafından yapılan bu iyileştirmeler, hem pazar esnafı hem de vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Kelkit Belediyesi'nin yerel ekonomiyi canlandırma ve vatandaşların yaşam kalitesini artırma adına yürüttüğü bu tür projeler, ilçede büyük takdir topluyor. Başkan Yılmaz, Kelkit’in kalkınması ve modernleşmesi adına çalışmalarına aralıksız devam edeceklerini de sözlerine ekledi. Haber: Ebuzer YAPAR

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim