• BIST 9685.49
  • Altın 2813.908
  • Dolar 33.8863
  • Euro 37.5669
  • Gümüşhane : 17 °C
  • Trabzon : 24 °C

KELKİT HÜRRİYETSPOR, ERCAN ŞİRİN İLE 2 YILLIK SÖZLEŞME İMZALADI

29.08.2024 12:19
KELKİT HÜRRİYETSPOR, ERCAN ŞİRİN İLE 2 YILLIK SÖZLEŞME İMZALADI
Kelkit Hürriyet Spor, futbol kariyerinde önemli kulüplerin formalarını giymiş olan sol bek oyuncusu Ercan Şirin ile 2 yıllık bir sözleşme imzaladığını açıkladı. 2000 doğumlu Ercan Şirin, futbol hayatına Gençlerbirliği altyapısında başlamış ve bu süreçte y

KELKİT HÜRRİYETSPOR, ERCAN ŞİRİN İLE 2 YILLIK SÖZLEŞME İMZALADI

Kelkit Hürriyet Spor, futbol kariyerinde önemli kulüplerin formalarını giymiş olan sol bek oyuncusu Ercan Şirin ile 2 yıllık bir sözleşme imzaladığını açıkladı. 2000 doğumlu Ercan Şirin, futbol hayatına Gençlerbirliği altyapısında başlamış ve bu süreçte yetenekleriyle dikkat çekmiştir.

Gençlerbirliği'ndeki performansı sayesinde Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in ilgisini çeken Şirin, Galatasaray'a transfer edilmiştir. Galatasaray'da profesyonel sözleşme imzalayarak kariyerine adım atan Ercan Şirin, burada defans hattının çeşitli bölgelerinde başarılı bir performans sergileyerek futbolseverlerin ve teknik ekiplerin takdirini kazanmıştır.

Ercan Şirin, Galatasaray'daki başarılı performansının ardından Serik Belediyespor, Bucaspor 1928, 23 Elazığ Futbol Kulübü ve Adıyaman Futbol Kulübü gibi kulüplerde de forma giymiştir. Ayrıca, milli takımımızın çeşitli yaş kategorilerinde de görev almış ve uluslararası arenada da deneyim kazanmıştır.

Kelkit Hürriyet Spor, Ercan Şirin'in transferini, kulüp için önemli bir adım olarak değerlendirirken, Şirin’e takımın başarısında büyük katkılar sağlamasını beklediklerini ifade etti. Kulüp, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, "Ailemize hoş geldin Ercan Şirin!" ifadeleriyle oyuncuyu sıcak bir şekilde karşıladı.

Ercan Şirin’in, Kelkit Hürriyet Spor'un savunma hattına getireceği tecrübe ve kalitenin, takımın başarısına önemli katkılarda bulunacağına inanılıyor.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim