• BIST 9771.16
  • Altın 2725
  • Dolar 33.9708
  • Euro 37.6168
  • Gümüşhane : 15 °C
  • Trabzon : 23 °C

KAYMAKAM DAĞLI’DAN VEDA MESAJI

25.07.2024 12:26
KAYMAKAM DAĞLI’DAN VEDA MESAJI
Kürtün Kaymakamı Okan Dağlı son Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile Kilis Vali Yardımcılığına atanmasının ardından bir veda mesajı yayınladı.

KAYMAKAM DAĞLI’DAN VEDA MESAJI

Kürtün Kaymakamı Okan Dağlı son Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile Kilis Vali Yardımcılığına atanmasının ardından bir veda mesajı yayınladı.

Kaymakam Dağlı mesajında şunları kaydetti:

“Kıymetli Kürtünlü Hemşehrilerim,

05.09.2022 tarihinden bu yana büyük bir onur ve gururla yürütmekte olduğum Kürtün Kaymakamlığı görevim, 2024 Yılı Mülki İdare Amirleri Kararnamesi kapsamında Kilis Vali Yardımcısı olarak atanmam nedeniyle sona ermiştir.

İki yıldır büyük mutluluk, heyecan ve gurur ile Kaymakamlık görevini ifa ettiğim güzel ilçemize en verimli şekilde hizmet etmeye çalıştım. 34 köy ve 9 mahalle ile birlikte tüm ilçemizin gelişimi, vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini temin için gayret ettik. Engelli vatandaşlarımıza, yaşlılarımıza ve ihtiyaç sahibi ailelerimize hususi önem vermeye çalıştık. Aziz Şehitlerimizin bize emaneti olan Şehit Ailelerimizin ve Kahraman Gazilerimizin hep yanlarında olarak hayır dualarını almaya çalıştık. Kapımız herkese açık vaziyette, insanımızın derdini hassasiyetle dinlemeye, keder ve mutluluklarını paylaşmaya, vatandaşımızın sorun ve ihtiyaçlarını imkan dahilinde gidermeye ehemmiyet verdik. Görev yaptığım sürede hak ve adalet ölçüleri içerisinde tarafsız olmaya ve toplumun tüm kesimlerine eşit davranarak herkesi kucaklamaya özen gösterdim. Devletimizin şefkatini ve güler yüzünü vatandaşlarımıza yansıtmaya, kapımızı herkese, her zaman açık tutmaya, gönülleri hoş tutmaya çalıştım.

Bu süreçte mevzuatların bana verdiği görev, yetki ve sorumluluklar çerçevesinde hak, hukuk ve adalet duygusunu ön planda tutarak, din, dil, etnik köken, felsefi düşünce ve siyasi görüş ayırt etmeden tüm vatandaşlarımıza eşit ve tarafsız bir şekilde hizmet etmeyi amaç edindim. Devletimizin ve Sayın Cumhurbaşkanımızın ilçedeki temsilcisi olarak Devletimizin şefkatli ve güler yüzünü her ortamda siz değerli vatandaşlarımıza yansıtmaya gayret gösterdik.

Dağlarından buz gibi suların aktığı, yaylalarından şenlik ve festival cümbüşünün eksik olmadığı, ormanlarında yeşilin ve güzelliğin adeta saçıldığı, sofralarından enfes doğal lezzetlerin eksik olmadığı, eşsiz güzelliklere sahip; doğal güzelliğiyle ilçemizin gözbebeği olan Örümcek Ormanları, Çağlayandibi Şelalesi, eşsiz manzaralarıyla Güvende, Kadırga, Kazıkbeli, Harmancık ve Erikbeli Yaylalarımızın bulunduğu doğa harikası Kürtünümüze artık veda ediyorum.

“İnsanı yaşat ki devlet yaşasın" anlayışından hareketle tüm kamu görevlisi arkadaşlarım, ilçe ve belde belediyelerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız ve saygıdeğer Kürtünlü  hemşehrilerimizle büyük bir dayanışma, yardımlaşma ve gönül birliği içerisinde, adaletli ve hakkaniyetli bir şekilde sevgi, hoşgörü, tarafsızlık ve eşitliği şiar edinerek vazifemi yerine getirmeye çalıştım.

Bu duygu ve düşüncelerle; görev yaptığım süre zarfında Sayın Valimiz Alper TANRISEVER ve eski Valimiz Sayın Kamuran TAŞBİLEK’e, çalışmalarımızda desteğini esirgemeyen tüm kurumlarımıza, İlçe ve Belde Belediye Başkanlarımıza, Siyasi Parti Temsilcilerine, Sivil Toplum Örgütlerine, Köy ve Mahalle Muhtarlarımıza, mesai mefhumu gözetmeksizin halkımıza en iyi ve en verimli hizmeti sunabilmek  için çaba sarf ettiğimiz çok değerli mesai arkadaşlarıma ve sevgili Kürtün halkına şahsıma gösterdikleri teveccüh ve destek için  en içten teşekkürlerimi sunarım.

Yeni görev yerim Kilis de aynı azim ve kararlılıkla hizmet etmeye devam ederken kapımızın siz kıymetli hemşehrilerime daima açık olacağını ifade etmek isterim. Hepinize sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim.

Haklarınızı helal edin. Her şey gönlünüzce olsun.

Allah’a emanet olun.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim