• BIST 9771.16
  • Altın 2725
  • Dolar 33.9708
  • Euro 37.6168
  • Gümüşhane : 15 °C
  • Trabzon : 23 °C

KAYA: "KELKİT VADİSİ İŞ BİRLİKTELİĞİ VE YATIRIM KONULARINI MASAYA YATIRDIK"

22.07.2024 12:43
KAYA: "KELKİT VADİSİ İŞ BİRLİKTELİĞİ VE YATIRIM KONULARINI MASAYA YATIRDIK"
Şiran Dernekler Federasyonu (ŞİDEF) Genel Başkanı Serkan Kaya, Kelkit Vadisi'nde gerçekleştirilen iş birlikteliği ve yatırım konularında önemli temaslarda bulundu.

KAYA: "KELKİT VADİSİ İŞ BİRLİKTELİĞİ VE YATIRIM KONULARINI MASAYA YATIRDIK"

Şiran Dernekler Federasyonu (ŞİDEF) Genel Başkanı Serkan Kaya, Kelkit Vadisi'nde gerçekleştirilen iş birlikteliği ve yatırım konularında önemli temaslarda bulundu.

İş İnsanı İbrahim Aydın’a Ziyaret

ŞİDEF Genel Başkanı Kaya, ilçede kısa süre içerisinde hizmete girecek olan tekstil fabrikasının sahibi iş insanı İbrahim Aydın’a konuk oldu. Kaya, tekstil fabrikasının durumu ve gelecekteki projeleri hakkında Aydın’dan detaylı bilgi aldı. Fabrikanın bölge ekonomisine önemli katkılar sağlayacağına inandığını belirten Kaya, “Bu fabrikanın hizmete girmesiyle birlikte ilçemizde önemli bir istihdam sağlanacak. İş insanı İbrahim Aydın’a bu değerli yatırımı için teşekkür ediyoruz,” dedi.

Mehmet Kütük’e Ziyaret ve İş Birlikteliği Toplantısı

Kaya’nın bir başka durağı iş insanı Mehmet Kütük oldu. Bu ziyarette iş insanları Sinan Suda, Dursun Uras, radyo programcısı Aytaç Öksüz ve Usluca köyünden iş adamı İsmail Aydın da hazır bulundu. Samimi bir ortamda gerçekleşen bu buluşmada, bölgenin kalkınması ve geliştirilmesi adına yapılabilecek projeler hakkında geniş kapsamlı fikir alışverişinde bulunuldu.

Kelkit Vadisi İş Birlikteliği ve Yatırım Konuları

Toplantıda, Kelkit Vadisi'ndeki iş birlikteliği ve yatırım olanakları masaya yatırıldı. Kaya, “Kelkit Vadisi iş birlikteliğinin bölgeye güzel iş ve yatırım çıktıları olacağına inanıyoruz. Bölgedeki iş insanlarıyla birlikte hareket ederek, ekonomiyi canlandıracak projelere imza atacağız,” dedi. ŞİDEF olarak bölgenin potansiyelini artıracak her türlü girişimi destekleyeceklerini belirten Kaya, bu iş birliklerinin sürdürülebilir kalkınma için hayati önem taşıdığını vurguladı.

Şiran Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Projesi

Kaya, Şiran Organize Sanayi Bölgesi (OSB) projesinin de bölge için büyük bir fırsat olduğunu ifade etti. “Şiran OSB’nin yapılmasıyla birlikte bölgenin cazibe merkezi olacağına inancımız tam. Bu proje ile hem istihdam artacak hem de bölgenin ekonomik yapısı güçlenecek. OSB'nin hayata geçmesiyle birlikte daha fazla yatırımcıyı bölgemize çekebileceğiz,” şeklinde konuştu.

Geleceğe Dair Umutlar

Kaya, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, ŞİDEF olarak bölgedeki ekonomik ve sosyal gelişime katkı sağlayacak projeleri desteklemeye devam edeceklerini belirtti. Bölgenin potansiyelini ortaya çıkaracak her türlü iş birliğine açık olduklarını dile getiren Kaya, “İş insanlarıyla yapılan bu tür görüşmeler, bölgenin kalkınması için büyük önem taşıyor. Birlikte çalışarak, Şiran ve çevresini daha ileriye taşıyacağız,” dedi.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim