• BIST 9317.24
  • Altın 4074.566
  • Dolar 37.9464
  • Euro 43.137
  • Gümüşhane : 12 °C
  • Trabzon : 11 °C

KARŞIYAKA YAŞAM ALANI PROJESİ’NDE SONA DOĞRU

04.09.2023 12:16
KARŞIYAKA YAŞAM ALANI PROJESİ’NDE SONA DOĞRU
Karşıyaka Mahallesi Muhtarı Arzu Ay, “Karşıyaka Mahallesi'nin yaşam alanı, sakinlerimizin rüyalarını gerçeğe dönüştüren bir dönüşüm geçirdi. Bu muhteşem başarıda büyük bir katkı sağlayan projenin başından sonuna liderlik eden Ercan Çimen'i yürekten kutluy

Karşıyaka Mahallesi Muhtarı Arzu Ay, mahallesinde yapılan yaşam alanı için Belediye Başkanı Ercan Çimen’e ve emeği geçenlere teşekkür etti.

KARŞIYAKA YAŞAM ALANI PROJESİ’NDE SONA DOĞRU

Karşıyaka Mahallesi Muhtarı Arzu Ay, “Karşıyaka Mahallesi'nin yaşam alanı, sakinlerimizin rüyalarını gerçeğe dönüştüren bir dönüşüm geçirdi. Bu muhteşem başarıda büyük bir katkı sağlayan projenin başından sonuna liderlik eden Ercan Çimen'i yürekten kutluyoruz.” dedi.

Projenin tamamlanmasının Karşıyaka Mahallesi’ndeki yaşam kalitesini artırmakla kalmayacağını, aynı zamanda topluluk bağlarını daha da güçlendireceğini belirten Muhtar Ay, yaptığı açıklamada şunları ifade etti: “Başkan Ercan Çimen'in özverili liderliği, bu dönüşümün başarısının temel taşıydı. Kendisi sadece bir proje yöneticisi olmanın ötesine geçti, aynı zamanda mahallemizin bir parçası olarak projeye kişisel bir dokunuş kattı. Bundan sonra mahallemizde yapılacak olan çalışmalarla ilgili istişare ederek mahallemizi daha da yaşanabilir bir mahalle haline getirmek istiyoruz. Sayın Çimen’e ve ekibine mahallemize gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum.”

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen’e ve Karşıyaka Mahallesi Muhtarı Arzu Ay’a teşekkür eden mahalle sakinleri de şunları söylediler: “Muhtarımız Arzu Ay, mahallemizin sesini duyurmak için gösterdiği kararlılık ve liderliğiyle projeye büyük bir enerji kattı. Bu projenin başarısında önemli bir rol oynadı ve mahallemizin ihtiyaçlarını her zaman ön planda tuttu. Bu vesileyle, Ercan Çimen'e ve Muhtarımız Arzu Ay'a mahallemiz adına teşekkür ediyor, gelecekteki projelerde ve yatırımlarda da aynı hassasiyet ve çabayı göstereceklerine inanıyoruz.  Karşıyaka Mahallesi olarak Gümüşhane’nin örnek mahallesi olmak ve daha parlak bir geleceğe doğru birlikte ilerlemek istiyoruz.”

 

HABER: Ebuzer YAPAR

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim