• BIST 9771.16
  • Altın 2725
  • Dolar 33.9708
  • Euro 37.6168
  • Gümüşhane : 15 °C
  • Trabzon : 23 °C

İDDİALAR YENİLİR YUTULUR CİNSTEN DEĞİL!

24.07.2024 12:15
İDDİALAR YENİLİR YUTULUR CİNSTEN DEĞİL!
Gümüşhane Milletvekilinin TBMM Kartı İnsan Kaçakçılığında mı Kullanıldı?

İDDİALAR YENİLİR YUTULUR CİNSTEN DEĞİL!

Gümüşhane Milletvekilinin TBMM Kartı İnsan Kaçakçılığında mı Kullanıldı?

Halk TV yazarı İsmail Saymaz, MHP İstanbul İl Yönetim Kurulu üyesi Güven Adıgüzel’in Yunanistan’a iltica eden oğlu Cihanay Adıgüzel ve Türkiye’deki kardeşi Tunahan Adıgüzel’in gerçekleştirdiği insan kaçakçılığını irdeleyen yazısında önemli detaylara dikkat çekti.

Saymaz’ın aktardığına göre, kaçakçılıktan elde edilen 14 bin Euro’dan 5 bin Euro MHP İstanbul İl Yönetim Kurulu üyesi Nafiz Küçük’e veriliyor. Nafiz Küçük’ün, şu an MHP Gümüşhane Milletvekili olan kardeşi Musa Küçük’ün milletvekili kartını BMW marka aracında kullanarak insan kaçakçılığı yaptığı iddia ediliyor.

Musa Küçük İddiaları Reddetti

Musa Küçük, iddiaları kesin bir dille reddederek, "İhtimal vermiyorum onun ağabeyim olacağına. Mümkünü yok. Kayıtlar, her şey ortaya çıkacak. Para alışverişi olmaz ama Güven Adıgüzel’le partide beraber yöneticilik yaptılar uzun yıllar. Adıgüzel’in bu işlerde olacağını tahmin etmiyorum. Ama çocuklarını, duyuyorduk, kurtarmaya çalışıyordu," dedi.

Nafiz Küçük: "Para Mara Almadım"

Nafiz Küçük de 5 bin Euro aldığı iddiasını reddetti, 28 Mayıs’ta Çanakkale’ye gitmediğini ileri sürdü. Küçük, "Yok, öyle bir şey. Para mara almadım. Bizi arkasına almak için telefonda, para isteyen ve tehdit edenlere öyle bir şeyler zırvalamış," ifadelerini kullandı.

Güven Adıgüzel’den Yanıt

Güven Adıgüzel ise Nafiz Küçük’ün "Çanakkale’ye gitmedim" iddiasını yalanladı; o gün oğlu Tunahan ve arkadaşları gözaltına alınınca Nafiz Küçük’e ait, milletvekili kartının bulunduğu araçla Çanakkale’ye gittiklerini söyledi. Adıgüzel, 14 bin Euro ve meclis arabası iddiası için "Hepsi düzmece. Örgüt bu işi tezgahladı," dedi. Güven Adıgüzel, Yunanistan’daki oğlunun kendi siyasi kimliği nedeniyle kullanıldığını ifade etti.

Saymaz’ın Elde Ettiği Ses Kayıtları

İsmail Saymaz, elindeki ses kayıtlarında Atina’ya iltica eden Cihanay Adıgüzel’in babası Güven Adıgüzel ile yaptığı görüşmeleri aktardı. Cihanay Adıgüzel, bir adrese 14 bin Euro bırakıldığını ve bu paranın 5 bin Eurosu’nun ‘Nafiz abi’ adlı kişiye verilmesini belirtti.

Cihanay Adıgüzel’in İfadesi

Cihanay Adıgüzel, babası Güven Adıgüzel ile konuşmasında, Yunanistan’dan gelen tekneden inecek yolcuyu almak için milletvekili kartının bulunduğu araçla yola çıktıklarını ifade ediyor. Babasının yolcuları almak için inmeyi planladığını ve araçta bulunan diğer kişilerin de yolcuları teslim alacağını belirtiyor.

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim