• BIST 9577.46
  • Altın 2820.34
  • Dolar 34.0022
  • Euro 37.839
  • Gümüşhane : 15 °C
  • Trabzon : 24 °C

GÜMÜŞHANESPOR'DAN PEŞ PEŞE TRANSFERLER: 6 OYUNCU TAKIMA KATILDI!

04.09.2024 12:09
GÜMÜŞHANESPOR'DAN PEŞ PEŞE TRANSFERLER: 6 OYUNCU TAKIMA KATILDI!
Gümüşhanespor Kulübü, yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek amacıyla önemli transferlere imza attı. Kulüp, Bölgesel Amatör Lig’in dikkat çeken oyuncuları Rıdvan Sağlam, Emirhan Özmet, Arif Birşen, Aykut Topal, Efşan Geçgin ve Volkan Kutlu’yu renklerine

GÜMÜŞHANESPOR'DAN PEŞ PEŞE TRANSFERLER: 6 OYUNCU TAKIMA KATILDI!

Gümüşhanespor Kulübü, yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek amacıyla önemli transferlere imza attı. Kulüp, Bölgesel Amatör Lig’in dikkat çeken oyuncuları Rıdvan Sağlam, Emirhan Özmet, Arif Birşen, Aykut Topal, Efşan Geçgin ve Volkan Kutlu’yu renklerine bağladı. Tüm transferler, Gümüşhanespor Hacı Osman Akgül Tesisleri’nde Kulüp Başkanı Erol Ocaklı’nın katılımıyla düzenlenen imza törenlerinde resmiyete kavuştu.

Rıdvan Sağlam Gümüşhanespor’da!

7 Ocak 1988’de Bregenz’de doğan Rıdvan Sağlam, kariyerinde TFF 1. Lig’de 43, TFF 2. Lig’de 124, TFF 3. Lig’de 97 ve Bölgesel Amatör Lig’de 55 maça çıktı. TFF 1. Lig, TFF 2. Lig ve Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk yaşamış tecrübeli orta saha oyuncusu, Gümüşhanespor’un orta sahasında kilit bir rol üstlenmeye hazırlanıyor.

Kulüp Başkanı Erol Ocaklı, Rıdvan’ın transferine ilişkin, "Onun tecrübesi ve liderliği ile takımımızın orta sahası daha da güçlenecek. Rıdvan’ın deneyimi, hedeflerimize ulaşmamızda büyük katkı sağlayacak," dedi.

Emirhan Özmet Gümüşhanespor’da!

27 Temmuz 2003 Samsun doğumlu olan Emirhan Özmet, kariyerinde Bölgesel Amatör Lig’de 59 karşılaşmada forma giydi. Genç ve dinamik orta saha oyuncusu, Gümüşhanespor’a taze bir enerji getirecek.

Ocaklı, Emirhan’ın transferini değerlendirirken, "Genç yeteneklere yatırım yapmanın önemine inanıyoruz. Emirhan, gelişime açık bir oyuncu ve takımımıza genç bir soluk kazandıracak," ifadelerini kullandı.

Arif Birşen Gümüşhanespor’da!

9 Nisan 1999 Trabzon doğumlu ve aslen Gümüşhaneli olan Arif Birşen, sağ bek mevkisinde oynuyor. Kariyerinde TFF 2. Lig'de 24, TFF 3. Lig'de 69 ve Bölgesel Amatör Lig’de 23 maçta forma giyen Arif, 3. Lig’de şampiyonluk sevinci yaşadı.

Ocaklı, "Arif’in takımımıza katılması, savunma hattımızı daha da sağlamlaştıracak. Kendisinin memleketinde başarılarla dolu bir kariyer inşa etmesini diliyoruz," dedi.

Aykut Topal Gümüşhanespor’da!

14 Ağustos 1991 Samsun doğumlu defans oyuncusu Aykut Topal, kariyerinde Süper Lig'de 6, TFF 1. Lig’de 1, TFF 2. Lig'de 26, TFF 3. Lig'de 203 ve Bölgesel Amatör Lig’de 31 karşılaşmada forma giydi. 3. Lig ve Bölgesel Amatör Lig'de şampiyonluklar yaşayan Aykut, savunmada deneyim ve güven verecek.

Başkan Ocaklı, "Aykut, tecrübesiyle takımımıza liderlik edecek. Onunla birlikte defansımızı daha da güçlendirdiğimizi düşünüyoruz," açıklamasını yaptı.

Efşan Geçgin Gümüşhanespor’da!

26 Ocak 1992 Keçiören doğumlu olan defans oyuncusu Efşan Geçgin, kariyerinde Süper Lig'de 1, TFF 2. Lig'de 69, TFF 3. Lig'de 189 ve Bölgesel Amatör Lig’de 43 maçta forma giydi. 3. Lig ve Bölgesel Amatör Lig'de şampiyonluklar yaşayan Efşan, savunmada önemli bir rol üstlenecek.

Ocaklı, Efşan’ın transferi hakkında, "Efşan’ın şampiyonluklarla dolu kariyeri, bizim için büyük bir avantaj. Onunla birlikte takımımızın savunma gücü artacak." dedi.

Volkan Kutlu Gümüşhanespor’da!

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Hendek Spor’da forma giyen genç orta saha oyuncusu Volkan Kutlu, Gümüşhanespor’a katıldı. 25 Şubat 2003 Trabzon doğumlu olan Kutlu, kariyerinde TFF 3. Lig’de 13 ve Bölgesel Amatör Lig’de 11 karşılaşmada forma giydi.

Kulüp Başkanı Erol Ocaklı, Volkan Kutlu’nun transferi hakkında, "Volkan Kutlu, genç ve yetenekli bir oyuncu. Onun hırsı ve enerjisi, takımımıza büyük katkı sağlayacak. Gümüşhanespor ailesine hoş geldin Volkan," ifadelerini kullandı.

Gümüşhanespor, bu altı önemli transferle yeni sezonda güçlü bir kadro oluşturmayı hedefliyor. Taraftarlar, bu isimlerin takıma katılmasıyla birlikte şampiyonluk yolunda önemli adımlar atılacağını umuyor.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim