• BIST 9685.49
  • Altın 2813.908
  • Dolar 33.8863
  • Euro 37.5669
  • Gümüşhane : 17 °C
  • Trabzon : 24 °C

GÜMÜŞHANESPOR TARAFTARLARINDAN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN VE MHP LİDERİ BAHÇELİ'YE DESTEK ÇAĞRISI

28.08.2024 12:09
GÜMÜŞHANESPOR TARAFTARLARINDAN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN VE MHP LİDERİ BAHÇELİ'YE DESTEK ÇAĞRISI
Gümüşhanespor taraftarları, kulüplerinin içinde bulunduğu zorlu durumu aşabilmek için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye bir mektup yazdı. Taraftarlar, mektupta kulübün yaşadığı ilgisizlik ve sponsor bulma sorunların

GÜMÜŞHANESPOR TARAFTARLARINDAN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN VE MHP LİDERİ BAHÇELİ'YE DESTEK ÇAĞRISI

Gümüşhanespor taraftarları, kulüplerinin içinde bulunduğu zorlu durumu aşabilmek için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye bir mektup yazdı. Taraftarlar, mektupta kulübün yaşadığı ilgisizlik ve sponsor bulma sorunlarına dikkat çekerek, Gümüşhanespor'un yeniden ayağa kalkması için şehrin önde gelenlerinden daha fazla destek beklediklerini ifade ettiler.

Gümüşhanespor taraftarları, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Lideri Bahçeli'ye hitaben kaleme aldıkları mektupta şu ifadelere yer verdiler:

"Bizler Gümüşhanespor'a gönül vermiş taraftarlar olarak bu mektubu yazmak zorunda kaldığımız için bizi mazur görmenizi istiyoruz. Kulübümüzün içinde olduğu şartlar bizi bu mektubu yazmaya mecbur etmiştir.

Gümüşhane, Karadeniz bölgesinde yer alan milliyetçi ve muhafazakar yapıya sahip insanların yoğun olarak yaşadığı bir ildir. Gümüşhanespor, şehir insanları için sosyal bir faaliyet olmasının yanında birleştirici bir unsurdur. Ancak 1. Lig kapısından dönen Gümüşhanespor, son yıllarda yaşadığı sıkıntılar nedeniyle Bölgesel Amatör Lige kadar düşmüştür. Şu anda ise ilgisizlik nedeniyle Bölgesel Amatör Ligde mücadele edebilecek gücü de kalmamıştır.

Gümüşhanelileri en derinden üzen ise %80 oy oranı ile Türkiye'de ilk 3'e giren Gümüşhane şehrinin kulübüne ne sponsor bulunabilmesi ne de şehrin önde gelenlerinden destek görememesidir. Hemen yakınımızda yer alan şehirlerde yatırım yapanlar ve müteahhitlik yapanlar o şehirlerin takımına sponsor olurken, valilikler, belediyeler ve siyasiler şehirlerinin takımına her türlü desteği sağlamaktadır. Gümüşhaneliler olarak bizler de takımımıza gerek sponsor bulunması, gerekse önde gelenlerin takımımızla ilgilenmesi konusunda sizden ilgi ve destek bekliyoruz."

Gümüşhanespor'un Durumu

Bir zamanlar 1. Lig'e çıkma mücadelesi veren Gümüşhanespor, son yıllarda yaşadığı mali ve idari sorunlar nedeniyle Bölgesel Amatör Lige kadar gerilemiş durumda. Taraftarlar, kulübün yeniden toparlanabilmesi için devletin ve yerel yönetimlerin desteğine ihtiyaç duyulduğunu belirtiyor. Özellikle sponsor bulma konusunda yaşanan sıkıntılar, kulübün geleceği için büyük bir tehdit oluşturuyor.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim