• BIST 9771.16
  • Altın 2725
  • Dolar 33.9708
  • Euro 37.6168
  • Gümüşhane : 12 °C
  • Trabzon : 23 °C

GÜMÜŞHANELİ KADINLAR GİRİŞİMCİLİK VE KOOPERATİFÇİLİK EĞİTİMİ ALDILAR

16.07.2024 12:21
GÜMÜŞHANELİ KADINLAR GİRİŞİMCİLİK VE KOOPERATİFÇİLİK EĞİTİMİ ALDILAR
Gümüşhane'de, Gümüşeller Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi tarafından düzenlenen ve Eğitim Uzmanı Cüneyt Örkmez tarafından sunulan "Kadın Girişimciliği ve Kooperatifçiliğinde Yol Haritaları" konulu eğitim programı, 8-12 Temmuz 2024 tarihlerinde

GÜMÜŞHANELİ KADINLAR GİRİŞİMCİLİK VE KOOPERATİFÇİLİK EĞİTİMİ ALDILAR

Gümüşhane'de, Gümüşeller Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi tarafından düzenlenen ve Eğitim Uzmanı Cüneyt Örkmez tarafından sunulan "Kadın Girişimciliği ve Kooperatifçiliğinde Yol Haritaları" konulu eğitim programı, 8-12 Temmuz 2024 tarihlerinde büyük bir katılımla gerçekleştirildi.

Türkiye Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler Vakfı Mütevelli Heyet Üyesi olan Örkmez, eğitim süresince katılımcılara önemli bilgiler aktardı.

Beş gün süren eğitim programında şu konular ele alındı: Yerel Kalkınma için Kadın Girişimciliği (Sürdürülebilir İş Modelleri - Kooperatifçilik ve İşletmecilik), Yerel ve Kırsal İş Fikirleri (Başarılı Örnekler), Ürün Geliştirme, Üretim Planlama (Ne Üretelim Ne Satalım?), Değer Önerisi Tasarımı ve Müşteri Odaklılık, Yönetim ve Verimlilik Becerileri, Kurumsal İç İletişim ve Pazarlama İletişimi, Kişisel ve Kurumsal İmaj ve Temsil, Kooperatifler ve Yerel İşletmelerde İş Döngüsü, Gümüşhane için Ticarileşebilir Fırsatlar ve Markalaşma, Yaratıcılık ve Yenilikçilik ile Değer Yaratma Yollarının Keşfi, Ekip Çalışmasında Performansı Artıran Uygulamalar, Dünyada Başarılı Yerel İşletmeler ve Kooperatifler, Değişimi Tutuşturan Başarı Hikayeleri, Maliyet, Fiyatlandırma ve Karlılık, Yeni Pazar Bulma, İş Planlama, Ölçme ve Değerlendirme

Gümüşeller Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi'nin işlettiği restorantın toplantı salonunda gerçekleştirilen eğitim programına, kooperatif başkan ve üyeleri, yerel işletme sahibi girişimci kadınlar ve iş kurmak isteyen girişimci adayları katıldı. Eğitim programı, KAS (KONRAD ADENAUER STIFTUNG) Türkiye Temsilciliği tarafından desteklendi.

Programın kapanışında, eğitimi başarıyla tamamlayan 30 kadın katılımcıya sertifikaları Gümüşhane Vali Yardımcısı Bahar Kaya tarafından takdim edildi. Gümüşeller Kadın Kooperatifi Başkanı Yüksel Kandemir, bu eğitimin Gümüşhane’de kadın emeği için bir dönüm noktası olacağını belirtti ve etkinliğe katılan ve destek verenlere teşekkür etti. Etkinliğin sonunda, Vali Yardımcısı Bahar Kaya, Kooperatif Başkanı Yüksel Kandemir ve Denetim Kurulu Başkanı Duygu Sena Kurt, eğitimi başarıyla gerçekleştiren Cüneyt Örkmez’e bir plaket takdim etti.

 

Bu eğitim programı, Türkiye’nin birçok şehrinde gerçekleştirilen ve kooperatifler ile kadın işletmelerine yol gösteren, sürdürülebilir kooperatifler ve yerel işletmelerin kurulmasını ve gelişmesini, kadın istihdamının artırılmasını amaçlayan programların önemli bir örneğini teşkil etti.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim