GÜMÜŞHANE’DE VATANDAŞLAR FİLİSTİN İÇİN MEYDANLARA ÇIKTI

GÜMÜŞHANE’DE VATANDAŞLAR
FİLİSTİN İÇİN MEYDANLARA ÇIKTI
Gazze’deki El-Ehli Baptist Hastanesi’ne zalim ve katil devlet İsrail’in düzenlediği ve 500 kişinin toplu katliamla şehit edildiği saldırının ardından Gümüşhane’de vatandaşlar meydanlara çıkarak Filistin için dua edip Zalim ve katil İsrail’i kınadılar.
Gümüşhane Belediyesi önünde toplanan vatandaşlar ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri tarafından saldırılarda hayatını kaybeden vatandaşlar için dualar edildi ve Kuran-ı Kerim okundu.
Grup daha sonra Türk ve Filistin Bayraklarıyla Atatürk Caddesi üzerinde sloganlar eşliğinde yürüdü. Yürüyüşün ardından grup dağıldı.
GÜMÜŞHANE'DE GIYABİ CENAZE NAMAZI KILINDI
Diyanet İşleri Başkanlığı’nın çağrısıyla Tüm Türkiye’de olduğu gibi Gümüşhane’de de İsrail saldırıları sonucu hayatını kaybeden Filistinli Müslümanlar için gıyabi cenaze namazı kılındı.
İsrail'in Filistin’de ve özelikle dün akşam bir hastaneye yaptığı saldırı sonucu vefat edenler için Gümüşhane’deki tüm camilerde öğle namazı öncesinde sala okundu.
Namazın ardından kent merkezindeki Kemaliye Camii’nde saldırılarda hayatını kaybeden Filistinli Müslümanlar için gıyabi cenaze namazı kılındı.
Müftü Yardımcısı Mehmet Nuri Durmuş’un kıldırdığı cenaze namazı öncesinde hayatını kaybedenler için dua edildi.
Cenaze namazına AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu, İYİ Parti İl Başkanı Ali Ateş, STK temsilcileri, kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Haber: Ebuzer Yapar
Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.






GÜMÜŞHANE’DE “OTİZM FARKINDALIK VE KORUYUCU AİLE” BİLGİLENDİRME ÇALIŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
KELKİT SADAK VE ŞİRAN KORULUK BARAJLARINDA TAM DOLULUK!
DR. MEHMET TAHA ÖZKAN'DAN KALP SAĞLIĞI HAFTASI MESAJI: "KALBİNİZİ KORUYUN, YAŞAMINIZI GÜÇLENDİRİN"
BELEDİYELERDEN VE KELKİT TSO’DAN GENÇ ÇİFTLERE GÜÇLÜ DESTEK
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim