• BIST 9771.16
  • Altın 2725
  • Dolar 33.9708
  • Euro 37.6168
  • Gümüşhane : 15 °C
  • Trabzon : 23 °C

GÜMÜŞHANE BELEDİYESİ ALTYAPI VE ÜSTYAPI SORUNLARINI GİDERİYOR

19.07.2024 12:23
GÜMÜŞHANE BELEDİYESİ ALTYAPI VE ÜSTYAPI SORUNLARINI GİDERİYOR
Gümüşhane'de etkili olan sağanak yağışlar, altyapı ve üstyapıda çeşitli sorunlara yol açtı. Yağış esnasında birçok yaya yolunun kullanılamaması, vatandaşlar tarafından şikayet konusu oldu. Gümüşhane Belediyesi, yağışların neden olduğu alt yapı ve üst yapı

GÜMÜŞHANE BELEDİYESİ ALTYAPI VE ÜSTYAPI SORUNLARINI GİDERİYOR

Gümüşhane'de etkili olan sağanak yağışlar, altyapı ve üstyapıda çeşitli sorunlara yol açtı. Yağış esnasında birçok yaya yolunun kullanılamaması, vatandaşlar tarafından şikayet konusu oldu. Gümüşhane Belediyesi, yağışların neden olduğu alt yapı ve üst yapı çöküntülerinin vatandaşlara zorluk çıkarmaması için hızla harekete geçti.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yoğun yağışların ardından kapalı kanalların temizlenmesi çalışmalarına başladı. Belediye ekiplerinin müdahalesiyle, yağmur sularının birikmesi ve yolların kapanması gibi sorunlar giderilmeye çalışılıyor. Yağış sırasında çoğu yaya yolunun kullanılamaması, vatandaşlar tarafından büyük tepki topladı.

Gümüşhane Belediye Başkan Vekili Mustafa Köprülü, Belediye Başkan Yardımcısı Muzaffer Pezük, Temizlik İşleri Müdürü Murat Beşiroğlu ve Fen İşleri Müdürü Sinem Keleş, yağışlar sonrası bazı bölgelerdeki altyapı ve üstyapıda oluşan sorunları yerinde inceledi. İncelemeler sırasında yetkililer, vatandaşların şikayetlerini dinleyerek sorunların en kısa sürede çözüleceği konusunda bilgilendirme yaptı.

Başkan Vekili Köprülü, “Yağışlar sonrası oluşan sorunları yerinde inceledik ve ekiplerimizle birlikte hızlı bir şekilde müdahalede bulunduk. Vatandaşlarımızın günlük yaşamlarını etkileyen bu sorunları en kısa sürede çözmek için çalışıyoruz. Altyapı ve üstyapı çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.” dedi.

Gümüşhane Belediyesi, yağış sonrası yapılan ilk incelemelerin ardından, oluşan hasarların tespiti ve onarımı için kapsamlı bir çalışma başlattı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kapalı kanalları temizleyerek su birikintilerinin önüne geçmeye çalışıyor. Ayrıca, yaya yollarının yeniden kullanılabilir hale getirilmesi için yoğun bir çalışma yürütülüyor.

Bu çalışmalarla birlikte, Gümüşhane Belediyesi, gelecekte benzer sorunların yaşanmaması için altyapı ve üstyapıda gerekli önlemleri almayı planlıyor. Vatandaşların mağduriyetlerini en aza indirmek amacıyla yürütülen bu çalışmaların, kısa sürede tamamlanması hedefleniyor.

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim