• BIST 9317.24
  • Altın 4074.566
  • Dolar 37.9464
  • Euro 43.137
  • Gümüşhane : 20 °C
  • Trabzon : 11 °C

DEMİR: “AKSA TUFANI ŞANLI BİR ZAFERE DOĞRU İLERLEMEKTEDİR”

11.10.2023 12:39
DEMİR: “AKSA TUFANI ŞANLI BİR ZAFERE DOĞRU İLERLEMEKTEDİR”
Saadet Partisi Gümüşhane İl Başkanı Akın Demir, yaptığı yazılı açıklamada “Aksa Tufanı şanlı bir zafere doğru ilerlemektedir.” diyerek şunları belirtti:

DEMİR: “AKSA TUFANI ŞANLI BİR ZAFERE DOĞRU İLERLEMEKTEDİR”

Saadet Partisi Gümüşhane İl Başkanı Akın Demir, yaptığı yazılı açıklamada “Aksa Tufanı şanlı bir zafere doğru ilerlemektedir.” diyerek şunları belirtti:

“Hamas’ın askeri kanadı İzzet’in El Kassam Tugayları tarafından 07/10/2023 tarihinde başlatılan askeri hareket şanlı bir zafer doğru ilerlemektedir. Katil İsrail ve etkisi altında olan dünya basını ise İsrail’in bu hezimetini “siviller katlediliyor!” yalanı ile karalamaya çalışmaktadır.

Çünkü İsrail ilk defa böyle bir hezimeti yaşamıştır. Çünkü kendi askerlerini tunçtan asker olarak pazarlamış, kendi istihbaratını dünyanın en ileri teknolojiye sahip ve en güçlü istihbaratı olarak göstermiş ve silahları ile demir kalkanı ile kendisine dokunulamayacağını ifade etmişti.

Lakin bu imajı yerle yeksan olmuştur. Gazze halkı her türlü tecrit ve ablukaya rağmen inanç ve sabırla hazırlıklarını tamamlamış ve düşmanı en gafil anında avlamıştır. Bu manada bu  hadise büyük bir zaferdir.

Elinde var olan basit silahlarlar ve basit imkânlarla dünyanın en güçlü orduları arasında yer alan İsrail Ordusunu dize getirmiştir. Bu savaş Talut ile Calut’un savaşıdır. Bu savaşta herkes yerini safını iyi belirlemelidir. 

Kuran’da da belirtildiği şekli ile vahyin özeti duruştur. Küffarın karşısında Müslüman kardeşlerimizin yanında yer almanın vaktidir. Başta ABD olmak üzere dünya sömürüsünün aktörleri savaşın ilk anından itibaren İsrail’in yanında yer aldıklarını ifade etmiş olmaları bizim nasıl bir tavır takınmamız gerektiğini ortaya koymaktadır.

Yıllardır hak hukuk tanımadan işgal faaliyetlerini sürdüren bu işgal hareketleri karşısında insani değerlerin hiçbirine saygı göstermeyen yaşlı-kadın çoluk çocuk demeden katliam yapan bu zalimler değilmişçesine bugün bu güruh tarafından kasıtlı olarak sivil katliam gündeme getirilmektedir.

BM tarafından alınan kararların hiçbirine uymayan-BM yaptırımlarının hiçbirini tanımayan 1947 yılından bu zamana kadar sürekli işgal eylemlerini sürdüren, Müslümanların ilk kıblesi Mescidi AKSA ya sürekli baskın yapan – Yahudi işgalciler ayin yapacak diye sürekli Müslümanların ibadethanelerini kapatan yasak koyan belli bir yaşın altında ve üstünde ki Müslümanları Mescidi AKSAYA girişini yasaklayan bu zalimler çok şımarmıştı.  

İşte bu manada Hamas’ın bu zaferi çok önemli olup; inşallah El AKSA nın ve Müslümanların yararına olacaktır. İsrail sadece güçten anlar bunu en iyi bilen BM dir. Çünkü bu zamana kadar aleyhine alınan kararların hiçbirine uymamıştır. İşte Hamas İsrail’e bu tokatı vurmuştur. Şimdi ya aklını başına alacak ya da Kur’an da haber verildiği şekli ile yok olup gidecektir.”

           

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim