CHP İL BAŞKANI AĞAÇ’TAN KONGRE AÇIKLAMASI

CHP İL BAŞKANI AĞAÇ’TAN KONGRE AÇIKLAMASI
Cumhuriyet Halk Partisi Gümüşhane İl Başkanı Bedri Ağaç geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen CHP’nin 38. Olağan kongresi sonrası bir açıklama yaptı.
Ağaç yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti:
“Cumhuriyet Halk Partisi 38. Olağan Kurultayı sonuçlandı.
Türkiye Demokrasi tarihinin Cumhuriyet ile yaşıt Partisi CHP’de Genel Başkanlık görevine; sayın Özgür Özel seçildi.
Uzun bir dönem Genel Başkanlık yapıp, demokratik bir seçimle görevi devreden Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na; özverili, üretken, onurlu mücadelesi ve iktidarın antidemokratik uygulamalarına karşın yönetimde bulunan arkadaşlarıyla birlikte verdikleri direngen mücadeleden dolayı müteşekkirim.
“Demokrasi ve Adalet Yürüyüşü” ile
Dünyanın en büyük sivil İtaatsizlik eylemini gerçekleştirerek tarih yazan, Yaklaşık 8 yıldır birlikte görev yapmaktan onur ve gurur duyduğum Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na; görevi döneminde verdiği büyük özveri ve yoğun emek, gösterdiği iyi niyet, nezaket, kararlılık ve cesaret, asla geri adım atmaksızın verdiği; hak, hukuk, adalet ve demokrasi mücadelesi için şükranlarımı sunuyorum.
Mustafa Kemal ATATÜRK’ün kurduğu Cumhuriyet Halk Partisinin 2.Yüzyılında Genel Başkanlığa seçilen yeni Genel Başkanımız Sayın Özgür ÖZEL’e, bu onurlu görevde üstün başarılar diliyorum.
100 yaşındaki Partimizin 100 ncü yıl dönümündeki Kurultayında Divan Başkan Yardımcılığı görevini yapmış olmanın onur ve gururunu yaşıyorum. PM'ne seçilen hemşerilerimiz; Gökan Zeybek, Müslüm Sarı ve Baki Aydöner'i yürekten tebrik ediyorum.
Artık parti içi seçim süreci sonuçlanmıştır. Yeni Genel Başkanımız ve oluşan yeni Parti Meclisi, tüm örgütlerimiz, en sade üyesi ve partimize oy veren sade vatandaşlarımız ile birlikte;
Ülkemizin insan haklarına saygılı, demokratik, laik, sosyal hukuk devleti olabilmesi için hep birlikte mücadele verme dönemidir.
Ülkemizin içinden geçmekten olduğu bu büyük sorunlu ve sancılı dönem; topyekün mücadelenin zorunluluğunu açıkça ortaya koymaktadır.
Cumhuriyetimizin 2. Yüzyılında; yeniden direniş ve ayağa kalkış mücadelesi ile, Ülkemizin kuruluşunu sağlayan Mustafa Kemal ATATÜRK ve bu uğurda yitirdiğimiz mücadele arkadaşlarına minnet borcumuzu ödemek, ve bize bırakılan bu emaneti, çocuklarımıza, şanına yakışır bir şekilde emanet olarak devretmek boynumuzun borcudur.
Bu inanç ve düşünceler ışığında; Genel Başkanımız sayın Özgür Özel, yeni seçilen Parti Meclisi üyeleri, tüm örgüt yöneticilerimiz ve en sade üyemize kadar herkesin; bu zorlu ancak bir o kadar da onurlu imece dayanışmasına topyekün katkı ve destek vereceklerine yürekten inanıyorum.
Her şey; özgür, demokratik, huzurlu, refah içinde, üretken, adaletli, aydınlık ve insan onuruna yakışır bir TÜRKİYE İÇİN…
Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.






GÜMÜŞHANE’DE “OTİZM FARKINDALIK VE KORUYUCU AİLE” BİLGİLENDİRME ÇALIŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
KELKİT SADAK VE ŞİRAN KORULUK BARAJLARINDA TAM DOLULUK!
DR. MEHMET TAHA ÖZKAN'DAN KALP SAĞLIĞI HAFTASI MESAJI: "KALBİNİZİ KORUYUN, YAŞAMINIZI GÜÇLENDİRİN"
BELEDİYELERDEN VE KELKİT TSO’DAN GENÇ ÇİFTLERE GÜÇLÜ DESTEK
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim