• BIST 9951.86
  • Altın 2815.506
  • Dolar 34.0562
  • Euro 38.0071
  • Gümüşhane : 18 °C
  • Trabzon : 24 °C

CHP GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI ER GÜVEN TAZELEDİ

17.09.2024 12:13
CHP GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI ER GÜVEN TAZELEDİ
Cumhuriyet Halk Partisi Gümüşhane İl Örgütü'nün 17’nci Olağan Gençlik Kolları Kongresi’nde mevcut başkan Emre Er, yeniden başkanlığa seçildi.

CHP GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI ER GÜVEN TAZELEDİ

Cumhuriyet Halk Partisi Gümüşhane İl Örgütü'nün 17’nci Olağan Gençlik Kolları Kongresi’nde mevcut başkan Emre Er, yeniden başkanlığa seçildi.

CHP Gümüşhane Gençlik Kolları'nın 17. dönem başkanlık seçimi tamamlandı. Dün CHP Gümüşhane İl Başkanlığı binasında gerçekleştirilen ve tek liste ile girilen seçimde, kullanılan 27 oyun tamamını alan mevcut başkan Emre Er, yeniden başkanlığa getirildi.

İl Gençlik Kolları kongresine CHP Gümüşhane İl Başkanı Özgür Deniz Demir, İl Kadın Kolları Başkanı Belgin Tungul Çakır, Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Umut Batın Ezber, il gençlik kolları yönetimi ve çok sayıda partili katıldı. 

Gerçekleştirilen seçimin ardından açıklamalarda bulunan CHP Gümüşhane Gençlik Kolları Başkanı Emre Er, gençlerin sorunlarını bildiğini ve bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada bunun için mücadele edeceğini söyledi. Er, “13 yaşında babamın elinde koştura koştura kapısından içeri girdiğim, mitinglerinde bayraklarını dağıttığım, o küçük yaşta onurla ve gururla bayrağını salladığım, Atamız Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurucusu olduğu ve en büyük iki eserimden biridir dediği Cumhuriyet Halk Partimizin 101. yılında yeniden Gümüşhane İl Gençlik Kolları Başkanlığına seçilmiş olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Kendime ilke ve inkılaplarını erdem olarak, yaşatmayı bir vazife olarak gördüm. Her zaman sehpaya gülerek çıkanları örnek aldım. Taşın altına elini koyanlardan değil, gövdesini koyanlardan oldum, olmaya devam edeceğim. Bu sözlerimle iktidara yürüyen partimiz için önce yerelde daha sonra genelde daha da ileri diyorum. Yolumuz bozkırlardan geçti, artık bu sokaklar denizlere çıkıyor. Gençlik kolları partinin yan gücü değil, öz gücüdür” ifadelerine yer verdi.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim