BAŞKAN OCAKLI, "BİRLİKTE BAŞARABİLİRİZ"

BAŞKAN OCAKLI, "BİRLİKTE BAŞARABİLİRİZ"
Gümüşhanespor Kulüp Başkanı Erol Ocaklı ve maçın yıldızı Ahmet Taşdemir, 2-1'lik skor ile kazanılan Serhat Ardahanspor karşılaşmasını değerlendirdi.
TFF Bölgesel Amatör Lig 2. Grup Temsilcilerimizden Gümüşhanespor, ligin 23. Haftasında kendi evinde ağırladığı Serhat Ardahanspor’u 2-1 mağlup ederken, 34 puana ulaşarak 7. sıraya yükseldi. Kazanılan galibiyetin ardından takımda moraller yükselirken, Gümüşhanespor Kulüp Başkanı Erol Ocaklı ve attığı iki gol ile takımına galibiyeti getiren Ahmet Taşdemir maçın ardından açıklamalarda bulundu.
Takımın son haftalarda iyi sonuçlar aldığını belirten Gümüşhanespor Başkanı Erol Ocaklı, “Gümüşhanespor’un hak ettiği yerlere gelebilmesi için daha fazla desteklenmesi gerekiyor. Bu süreçte tüm Gümüşhanelilerin maddi ve manevi desteğine ihtiyacımız var. Herkesin siyasi görüşleri ve diğer düşünceleri bir kenara bırakıp Gümüşhanespor’un başarısı için birleşmesi gerekiyor, birlikte başarabiliriz” dedi.
Başarılı futbolcu Ahmet Taşdemir ise maçla ilgili yaptığı değerlendirmede, “Hafta başından itibaren bu maçı bekliyorduk. Çıkış yakalayabilmemiz için kritik bir karşılaşmaydı ve sahada elimizden geleni yaparak hak ettiğimiz galibiyeti aldık. Tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.
Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.






Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim