• BIST 9771.16
  • Altın 2725
  • Dolar 33.9708
  • Euro 37.6168
  • Gümüşhane : 15 °C
  • Trabzon : 23 °C

BAŞKAN BAŞER GÜMÜŞHANE’NİN SORUNLARINI KIBRIS’TA CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN VE BAHÇELİ’YE AKTARDI

22.07.2024 12:38
BAŞKAN BAŞER GÜMÜŞHANE’NİN SORUNLARINI KIBRIS’TA CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN VE BAHÇELİ’YE AKTARDI
Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yıl dönümü dolayısıyla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) düzenlenen törenlere katıldı. Bu anlamlı günde KKTC’de çeşitli temaslarda bulunan Başkan Başer, Cumhurbaşkanı Recep

BAŞKAN BAŞER GÜMÜŞHANE’NİN SORUNLARINI KIBRIS’TA CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN VE BAHÇELİ’YE AKTARDI

Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yıl dönümü dolayısıyla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) düzenlenen törenlere katıldı. Bu anlamlı günde KKTC’de çeşitli temaslarda bulunan Başkan Başer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ile bir araya gelme fırsatı buldu.

Başkan Başer, yaptığı açıklamada, “Kıbrıs Barış Harekatı’nın 50. yıl dönümü vesilesiyle Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeyiz. Bu anlamlı günde, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyfendilerle de bir araya gelerek şehrimizin sorunlarından bahsettik. Her iki devlet büyüğümüzün de şehrimize bolca selamları var. Cumhur İttifakına olan bağlılığımız riyakârsızdır,” dedi.

Başer, KKTC’deki temaslarının oldukça verimli geçtiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bahçeli ile yapılan görüşmelerde, Gümüşhane'nin altyapı projeleri, turizm potansiyeli, ekonomik gelişimi ve sosyal projeleri hakkında detaylı bilgi alışverişinde bulunduklarını ifade etti.

“Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan ve Genel Başkanımız Sayın Bahçeli’nin Gümüşhane’ye olan ilgisi ve desteği bizleri oldukça mutlu etti,” diyen Başer, her iki liderin de Gümüşhane’nin kalkınması ve gelişmesi için her türlü desteği vereceklerini belirttiklerini söyledi.

Başkan Başer ayrıca, Cumhur İttifakı'na olan bağlılıklarının tam ve riyakârsız olduğunu vurguladı. “Cumhur İttifakı, ülkemizin ve milletimizin geleceği için son derece önemli bir birlikteliktir. Bu ittifaka olan bağlılığımız, Gümüşhane’nin ve ülkemizin daha iyi yarınlara ulaşması için sürecek,” dedi.

KKTC’deki törenler kapsamında düzenlenen etkinliklerde de yer aldığını belirten Başer, Kıbrıs Türk halkının misafirperverliği ve sıcak karşılaması için teşekkür etti. Harekatın 50. yılı anısına düzenlenen törenlerin manevi açıdan son derece anlamlı olduğunu ifade eden Başer, bu tür organizasyonların milli birlik ve beraberliği pekiştirdiğini söyledi.

Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, temaslarının ardından Gümüşhane’ye dönerek, burada yürütülen projelere kaldığı yerden devam edeceklerini ve şehrin gelişimi için çalışmayı sürdüreceklerini belirtti.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim