• BIST 9685.49
  • Altın 2813.908
  • Dolar 33.8863
  • Euro 37.5669
  • Gümüşhane : 17 °C
  • Trabzon : 24 °C

AK PARTİ HEYETİNDEN YENİ GÖREVLERE ATANAN MÜDÜRLERE ANLAMLI ZİYARET

29.08.2024 12:12
AK PARTİ HEYETİNDEN YENİ GÖREVLERE ATANAN MÜDÜRLERE ANLAMLI ZİYARET
AK Parti Gümüşhane Milletvekili Av. Celalettin Köse, AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu, Kadın Kolları Başkanı Münire Şeyhoğlu, Gençlik Kolları Başkanı Umut Tokel ve Merkez İlçe Başkanı İbrahim Taş, Gümüşhane’deki yeni görevlere atanan müdü

AK PARTİ HEYETİNDEN YENİ GÖREVLERE ATANAN MÜDÜRLERE ANLAMLI ZİYARET

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Av. Celalettin Köse, AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu, Kadın Kolları Başkanı Münire Şeyhoğlu, Gençlik Kolları Başkanı Umut Tokel ve Merkez İlçe Başkanı İbrahim Taş, Gümüşhane’deki yeni görevlere atanan müdürlere kapsamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.

Heyet, ilk olarak İl Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan'ı makamında ziyaret etti. Ziyaret esnasında, Gümüşhane’deki eğitim yatırımları, okulların fiziki durumu ve eğitimde kalitenin artırılması için yapılacak projeler ele alındı. Milletvekili Köse, eğitimin her zaman öncelikleri olduğunu vurgulayarak, "Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin en iyi şartlarda eğitim alması için her türlü desteği vermeye hazırız," dedi.

Ardından, İl Kültür ve Turizm Müdürü Nihal Sürmeli ziyaret edildi. Ziyaret sırasında, Gümüşhane’nin tarihi ve turistik değerlerinin daha fazla tanıtılması, turizm potansiyelinin artırılması ve kültürel etkinliklerin yaygınlaştırılması konularında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Milletvekili Köse, "Gümüşhane’nin zengin kültürel mirasını ve doğal güzelliklerini daha fazla insanla buluşturmak için birlikte çalışacağız." ifadelerini kullandı.

Heyetin bir sonraki durağı, DSİ 223. Şube Müdürü Baki Yalçın oldu. Bu ziyaret kapsamında, Gümüşhane’nin su kaynaklarının yönetimi, baraj ve gölet projeleri ile sulama yatırımları hakkında detaylı bilgiler paylaşıldı. Milletvekili Köse, "Gümüşhane’nin tarım ve hayvancılık alanındaki potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmek için su yönetimi kritik bir öneme sahip." diyerek DSİ’nin önemine dikkat çekti.

Son olarak, Karayolları 101. Şube Şefi Osman Sarıgün’ü ziyaret eden heyet, Gümüşhane’de devam eden yol çalışmaları, köprü ve tünel projeleri ile trafik güvenliğini artırmak için yapılacak çalışmalar hakkında bilgi aldı. Milletvekili Köse, "Gümüşhane’nin ulaşım altyapısını güçlendirmek, hemşehrilerimize daha güvenli ve konforlu seyahat imkanları sunmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz." dedi.

Her bir ziyarette, yeni görevlere atanan müdürler, AK Parti heyetinin ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, Gümüşhane için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını ifade ettiler. Ayrıca, şehrin kalkınması için yerel ve merkezi yönetimle uyum içinde çalışacaklarını belirttiler.

Ziyaretler, Gümüşhane’nin geleceği için birlikte çalışma ve dayanışma mesajlarıyla son buldu.

Haber: Ebuzer YAPAR

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim