• BIST 8838.6
  • Altın 3013.818
  • Dolar 34.2332
  • Euro 37.0423
  • Gümüşhane : 6 °C
  • Trabzon : 12 °C

ŞİRAN YILDIZ SPOR KAHVALTI ORGANİZASYONUNDA BULUŞTU

11.10.2024 12:20
ŞİRAN YILDIZ SPOR KAHVALTI ORGANİZASYONUNDA BULUŞTU
Şiran Yıldız Spor Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Yılmaz, takımımızı ve teknik heyetimizi Tomara Şelalesi’nde düzenlenen kahvaltı organizasyonunda misafir etti. Şiran’ın doğa harikalarından biri olan Tomara Şelalesi'nin huzurlu atmosferinde gerçekleşen etkinli

ŞİRAN YILDIZ SPOR KAHVALTI ORGANİZASYONUNDA BULUŞTU

Şiran Yıldız Spor Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Yılmaz, takımımızı ve teknik heyetimizi Tomara Şelalesi’nde düzenlenen kahvaltı organizasyonunda misafir etti. Şiran’ın doğa harikalarından biri olan Tomara Şelalesi'nin huzurlu atmosferinde gerçekleşen etkinlik, hem futbolcular hem de teknik ekip için keyifli bir mola oldu. Takımımız, hafta sonu deplasmanda oynanacak Rize Özel İdarespor maçı öncesinde moral depoladı.

Organizasyona Geniş Katılım

Kahvaltı organizasyonuna Şiran Belediye Başkanı Abdul Baki Kara, Şiran Yıldız Spor Yönetim Kurulu Üyeleri, teknik heyet, futbolcular ve kulüp personeli katıldı. Evli olan oyuncular, etkinliğe eşleri ve çocuklarıyla katılarak aileleriyle güzel bir sabah geçirdi. Takımda birlik ve beraberliğin güçlenmesini sağlayan bu organizasyon, yaklaşan maç öncesi moral kaynağı oldu.

Teşekkürler ve Tebrikler

Kahvaltı boyunca takımın morali oldukça yüksekti. Teknik Direktör Halit Alaca ve takım kaptanı Serdal Öz, misafirperverliğinden dolayı Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Yılmaz’a teşekkür etti. Kaptan Serdal Öz, “Böyle güzel bir ortamda buluşmak, takım ruhumuzu daha da pekiştiriyor. Ev sahipliğinden ötürü Bilal Yılmaz Bey’e tüm takım adına minnettarız,” dedi.

Kahvaltı sonrası söz alan Şiran Belediye Başkanı Abdul Baki Kara, geçtiğimiz hafta oynanan ve galibiyetle sonuçlanan Serhat Ardahanspor maçını hatırlatarak, "Sizleri Serhat Ardahanspor maçında aldığınız galibiyetten dolayı tebrik ederim. Pazar günü deplasmanda oynayacağınız Rize Özel İdarespor maçında da aynı başarıyı göstereceğinize inanıyorum. Nasipse, Pazar günü ben de tribünden destek vermek için orada olacağım," şeklinde konuştu.

Maç Öncesi Yüksek Moral

Takımımız, Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Rize Özel İdarespor maçı öncesi böyle bir organizasyonla moral ve motivasyonunu en üst seviyeye çıkardı. Futbolcular ve teknik ekip, hem keyifli bir sabah geçirdi hem de Başkan Kara’nın desteğiyle kendilerine olan inancını bir kez daha gördü. Şiran Yıldız Spor, Rize deplasmanına galibiyet parolasıyla hazırlanırken, şehrin desteği de takımın arkasında durmaya devam ediyor.

Bu tür organizasyonların, takım ruhunu pekiştirerek sporculara moral sağladığı bir kez daha görülürken, futbolcular da başarılarına başarı katmak için yoğun bir tempoyla hazırlıklarını sürdürüyor.

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim