• BIST 9685.49
  • Altın 2813.908
  • Dolar 33.8863
  • Euro 37.5669
  • Gümüşhane : 17 °C
  • Trabzon : 24 °C

KELKİT HÜRRİYET SPOR’DAN YENİ SEZON ÖNCESİ TARAFTARLARA MESAJ

28.08.2024 12:07
KELKİT HÜRRİYET SPOR’DAN YENİ SEZON ÖNCESİ TARAFTARLARA MESAJ
Kelkit Hürriyet Spor Kulübü Başkanı Ekrem Onuk, yeni sezon öncesi taraftarlara yönelik anlamlı bir mesaj yayınladı. Başkan Onuk, kulübün geleceği ve başarısı için yapılan hazırlıklardan ve bu süreçte taraftar desteğinin ne kadar önemli olduğundan bahsetti

KELKİT HÜRRİYET SPOR’DAN YENİ SEZON ÖNCESİ TARAFTARLARA MESAJ

Kelkit Hürriyet Spor Kulübü Başkanı Ekrem Onuk, yeni sezon öncesi taraftarlara yönelik anlamlı bir mesaj yayınladı. Başkan Onuk, kulübün geleceği ve başarısı için yapılan hazırlıklardan ve bu süreçte taraftar desteğinin ne kadar önemli olduğundan bahsetti.

Başkan Onuk, yönetim kurulu olarak kulübün en iyi performansla sahada yer alabilmesi için tüm hazırlıkların büyük bir titizlikle tamamlandığını belirtti. Sezon öncesi kamp döneminde, teknik ekip ve oyuncuların büyük bir özveriyle çalıştığını ifade eden Onuk, "Geçen sezonun tecrübelerinden faydalanarak, bu yıl daha güçlü, daha kararlı bir ekip oluşturduk. Tüm futbolcularımız, bu büyük camianın bir parçası olmanın bilinciyle sahada ter dökmek için sabırsızlanıyor." dedi.

Transfer sürecine de değinen Onuk, kulübün hedeflerine ulaşabilmesi için gerekli bölgelerde takviyeler yapmaya devam ettiklerini ve bu sürecin tamamlanmasıyla birlikte taraftarların gururla izleyeceği bir takımın ortaya çıkacağından emin olduklarını söyledi. Başkan, "Aramıza katılacak yeni oyuncularla birlikte daha da güçlenecek ve bu sezonun iddialı ekiplerinden biri olacağız." diye ekledi.

Kelkit Hürriyet Spor’un sadece sahadaki performansıyla değil, aynı zamanda güçlü aile yapısıyla da fark yarattığını vurgulayan Onuk, taraftarların desteğinin kendilerine güç ve motivasyon kattığını belirtti. Başkan Onuk, "Bu sezon da aynı birlik ve beraberlik ruhuyla, hedeflerimize emin adımlarla ilerleyeceğiz. Her şey istediğimiz gibi olacak; çünkü bu yolda birlikte yürüyoruz." ifadelerini kullandı.

Son olarak, taraftarlara seslenerek takımın yanında olmaya ve bu büyük başarı yolculuğuna ortak olmaya davet eden Başkan Onuk, "Hep birlikte başaracağız. Her şey Kelkit Hürriyet Spor’umuz için!" diyerek sözlerini tamamladı.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim